Met de Trein comfortabel naar uw vakantiebestemming in Oostenrijk-Italië-Zwitserland en Frankrijk

De Ski-Trein

De Ski-Trein rijdt in het wintersportseizoen iedere vrijdagavond van Nederland naar Oostenrijk en komt daar zaterdagochtend aan. De trein gaat terug op zaterdagavond en is dan zondagochtend weer in Nederland. De Ski-Trein bestaat uit twee delen: de Basic en Disco. Met de Basic reist u voordelig en eenvoudig naar Oostenrijk. Het discodeel is er voor de feestvierders (jongeren). Het is een apart gedeelte van de trein. U kunt dus niet van de Basic naar het discodeel of omgekeerd.

Zitcoupé De basisklasse is een zespersoons zitcoupé. U reist in een zitrijtuig met maximaal 6 personen in één coupé. De stoelen zijn in diverse standen verstelbaar. Slaapcoupé U reist in een slaapcoupé met maximaal 6 personen per coupé. De steward zorgt voor beddengoed en kussens.

U zit altijd bij elkaar Uw gezelschap reist altijd bij elkaar in dezelfde coupé, of bij grotere groepen met meerdere coupés naast elkaar.

De Alpen Express

Wilt u ècht ontspannen en in alle rust naar de sneeuw reizen, kies dan voor de Alpen Expres, de meest comfortabele manier van reizen naar de sneeuw. Zonder stressvolle files of gevaarlijke verkeerssituaties reist u uiterst plezierig naar uw wintersportbestemming. Terwijl u onderweg geniet van een uitstekende service en een prima accommodatie, brengen wij u in sneltreinvaart naar Frankrijk. Zo komt u de volgende ochtend heerlijk uitgerust aan en kunt u dus direct de piste op. U kunt opstappen in Utrecht, `s-Hertogenbosch en Venlo. Zaterdagochtend arriveert u al in de Alpen. Uw trein brengt u naar de hoofdstations. Daarna volgt een transfer met comfortabele touringcar/minibus, taxi of aansluitende trein tot aan uw vakantieadres. U kunt kiezen uit een groot aantal bestemmingen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italie. De trein gaat terug op zaterdagavond. U bent dan op zondagochtend weer in Nederland.

Uw vakantie begint al op het station
Uw vakantie begint direct op het moment, dat u in de Alpen Expres stapt. Elk rijtuig heeft een persoonlijke host(ess), die u helpt met instappen en het opbergen van uw bagage en ski's. Hij of zij verzorgt snacks in uw compartiment, brengt u linnengoed en helpt met het opmaken van uw bed. De host(ess) wekt u 's morgens en brengt, als u een slaap- of comfortcoupé heeft geboekt, een heerlijk ontbijt met thee of koffie. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de terugreis. Reist u in een zitcoupé, dan kunt u een ontbijt kopen in het barrijtuig. Ook bij het uistappen en bij de transfer staat het Alpen Exptres team voor u klaar. Alpen Expres is het enige hotel op rails voor de winter. Passagiers die méér willen dan alleen instappen en weg, maar comfortabel en verzorgd op wintersport willen gaan, zullen alpen Expres als een rijdend hotel ervaren. Aan boord is er per rijtuig een eigen steward die de passagier services biedt in zijn coupé zoals het serveren van een drankje en een hapje, de bedden opmaakt, het ontbijt serveert.

Vervoer tot aan uw vakantieadres
De Alpen Expres brengt u tot aan uw vakantieadres of tot een nabijgelegen centrale op-/uistapplaats. Bij uw Alpen Expres ticket kunt u als extra een treinkaartje voor vertrek vanaf elk NS-station in Nederland boeken. Zo kunt u zelfs vanuit uw woonplaats vertrekken!

 

BOEK UW TREINREIS

VERSTUUR