1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws

Boeken met ZEKERHEID 16-02-2021

Stichting Garantiefonds Reisgelden; Ons bedrijf is aangesloten bij de SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de door Sneeuwfun aangeboden reizen. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.
Vanaf 1/2/2021 wordt er bij boeking een SGR-consumentenbijdrage van €5,- p.p. doorgerekend en afgedragen aan de SGR.

  

Wintersportkaart; De wintersportkaart is een vaste klanten kaart van Sneeuwfun en hiermee ontvangt de klant 5% korting op de totale wintersportvakantie en korting bij de aangesloten partners. De wintersportkaart is 2 jaar geldig en kost bij boeking €29.50 of is gratis met code 252525.

Sneeuwfun Garantie: Indien de reiziger een Sneeuwfun garantie heeft afgesloten  en het totale liftsysteem in de verblijfplaats van de reiziger is tijdens de vakantie door onvoldoende sneeuw, te veel sneeuw of door te veel wind buiten werking gesteld, heeft de reiziger recht op een vergoeding van € 25,= per persoon per dag met een maximum van 6 dagen (dag van aankomst en vertrek vallen buiten de garantie). De vergoeding is beperkt tot de hoogte van de reissom en wordt uitgekeerd in de vorm van een waardevoucher. Sneeuwfun garantie is alleen geldig in combinatie met via Sneeuwfun geboekte en betaalde skipassen. De klant dient een schriftelijk bewijs van de liftmaatschappij te kunnen overhandigen en aanspraak op sneeuwgarantie kan tot maximaal 2 weken na terugkomst van de reis.
ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -