1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws

Dit jaar blijft een feestjaar 12-10-2020

25 jaar Sneeuwfun, we willen het zo graag groots vieren. Met het mooiste jaar ever. Speciale aanbiedingen, special reizen en een mooi feest waar we zo van houden, natuurlijk met een thema.

25 jaar Sneeuwfun. We hadden gewoon lol in de sneeuw en deden ons stinkende best om onze klant ook deze lol te laten ervaren. Nu in deze rare wereld waar Covid-19 de onzichtbare vijand is. Het is voor iedereen zo verdomt lastig.

Deze tijd maakt ons beseffen dat het gewoon lol hebben in de sneeuw een waanzinnige tijd was en dat we toen bezig waren met de meest waardevolle herinneringen te creëren die er maar zijn. Deze memories geven nu dagelijks een glimlach. Deze winter wordt een taaie maar ho….. 2020 is voor iedere wereldbewoner voelbaar.

Iedere dag opnieuw nemen wij optimistisch plaats achter onze computer, staan we klaar voor onze klant, die het niet meer heeft over een bestemming en de sneeuwverwachting maar hoe te handelen bij Corona. Wij hopen dat de reisadviezen een Europees besluit gaat worden en dat  iedereen  het vertrouwen weer terugvindt. Dat we komende winter weer gewoon lol kunnen maken in de sneeuw.

Lol blijft onze drijfveer. We hopen iedere dag opnieuw dat  het Corona virus zo snel als het de wereld in de greep nam ook weer verdwijnt, verzwakt, verslagen wordt en er snel een vaccin komt. Voor  is het covid-19 waar we nog even mee moeten dealen. Het gaat er even niet om wat wij willen.


3/10 
zijn 27 EU ministers het overeengekomen. Er komt een kleurenkaart met coronarisico's en reisadviezen voor Europa. Dat is makkelijk voor de wintersport. Dan is het direct duidelijk of je wel of niet naar de wintersport kunt afreizen! Voor nu is dit nog onduidelijk. Nederland heeft na de persconferentie Frankrijk en een gedeelte van Oostenrijk op een Oranje reisadvies gezet. Dit betekent het advies om alleen noodzakelijk te reizen. terwijl de Franse overheid  zegt dat de toerist welkom is. Vanaf vandaag is het boeken van een vakantie  geen onvoorziene omstandigheid meer en is het boeken een eigen keus.
We hebben veel reviews gekregen, bedankt hiervoor
Nog een review opgeveven voor een winterspo;rtbestemming?  Klik op de link Graag een berichtje van max 2-5 regels waarin je het dorp met eventueel de accommodatie en je bevindingen schrijft.
ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -