1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws

Geen wintersport? 15-12-2020

Wij hadden deze winter ons zo heel anders voorgesteld, we vieren ons 25 jarig bestaan en beleefde tot de lockdown in maart een topjaar.
Maar wij weten ook dat de maatregelen echt nodig zijn om het virus onder controle te krijgen, de zorg te ontlasten en de kwetsbare te beschermen.
Ons hoor je niet klagen.

Wij richten ons op de toekomst. Op Sneeuwfun 2.0 waarin we nog mooiere wintersportvakanties zullen aanbieden en met ons specialisme, klantgerichtheid , kennis en vol vertrouwen de toekomst tegemoet treden.
Voor alle reisorganisatoren geldt dat er veel verplichtingen in het buitenland zijn afgegeven om vakanties en prijzen te kunnen garanderen.
Wij willen dan ook vragen voor de hele reisbranche; Als je nu niet op vakantie kunt gaan, verplaats de vakantie naar een later tijdstip. Boek alvast voor volgend jaar.

Het geld is besteedt en als je de vakantie opschuift help je de reisorganisatie en hun partners enorm. Je hebt zelf een leuk vooruitzicht en weer mooie plannen gemaakt.
Het reisgeld is gedekt via de SGR.

De hele reisbranche is al een jaar aan het annuleren, omboeken, weer annuleren en omboeken. Dit allemaal zonder enig verdienmodel. Door het verplaatsen van de vakantie is er voor iedereen een vooruitzicht.

Wij willen vragen aan iedereen die reeds een reis geboekt heeft om een beetje begrip en geduld te hebben. Een beetje lief te zijn als je een mailtje stuurt of belt.

Wij zullen iedereen die reeds een wintersportvakantie geboekt heeft via Sneeuwfun met een persoonlijk voorstel benaderen. Wij willen niets liever dan wintersportvakanties regelen. Vakanties regelen is ons vak en wij zijn er voor de klant.
Sneeuwfun houdt zich aan alle gestelde voorwaarden. Het is wel mogelijk om alvast wintersportvakantieplannen te maken. Wij zullen onze website eerder dan ooit online zetten en reserveringen voor volgende winter zijn nu al mogelijk. Het maken van nieuwe boekingen en het doorplaatsen van bestaande boekingen zal de reisbranche redden. Want dat we weer willen gaan reizen, dat is wel duidelijk.
ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -