1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws

HET SNEEUWT 02-11-2022

Door de stormachtige wind van de afgelopen dagen is het hard gegaan. Het lijkt of de bomen hun bladeren sneller loslaten dan andere jaren. Wat zou het zijn? Misschien voelen zij wat wij voelen en hebben ook de bomen de drang om in winterse paraatheid te komen.  

Na de ongekende warmte voor de tijd van het jaar, slaat het weer om. YESSSSSS. Het gaat gebeuren!
Het is gaan sneeuwen in  de Alpen  HARD en VEEL gaat het sneeuwen en opeens is  het  16 graden kouder!

Voelen de bomen, wat wij voelen of in ieder geval willen voelen. Klaar zijn voor de winter!, een hopelijk lange koude winter die om de hoek staat te trappelen. Wij met onze passie voor de sneeuw houden ons vingers gekruist  dat het loslaten van de bladeren DE tekenen zijn voor een onwaarschijnlijk wintersportseizoen met zoveel sneeuw dat we er mal van worden.

Kom maar op! Wij zijn er klaar voor en hebben er zin in. De skikleding is op zolder bekeken, Het skimateriaal staat, geslepen en gewaxt klaar. Ook op kantoor van  Sneeuwfun staan we  in de startblokken. Er zijn al heel veel reserveringen gemaakt. De wintersporter heeft hun planning voor de skireis op orde en de 1e reisdocumenten zijn verstuurd. Ook op de skibanen wordt hard getraind en in de sportscholen ligt het accent op de benen en een sterke Core. Nu is het afwachten en het WEER in de gaten houden.  Groene piste willen niemand zien op de webcam. We dromen van witte hellingen.

Laat maar vallen die sneeuw het liefst tot begin mei zodat we kunnen genieten van een prachtige winter 22/23

Ben jij nog op zoek naar een leuke bestemming voor je wintersportvakantie? Stuur dan een mailtje naar info@sneeuwfun.nl of bel ons op 0228-592929. Wij helpen graag met het organiseren van jouw tijd in de sneeuw. Jouw wintersportvakantie is ons vak!

Met winterse groet
Sneeuwfun
Mark en Mieke

Even kort of extra naar de sneeuw. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor het snowblendskiweekend van 20, 27 januari en 4 februari.

Aanbiedingen 31`december


ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -