1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws

Keuzes maken 15-09-2022

Keuzes maken

In een meer dan roerige week met het prijsplafond is er ook de toenemende stress over de prijzen in onze wintersportbestemmingen en met name de spanning rond de energiekosten van de skiliften, is voelbaar. Sneeuwfun heeft daarom de algemene voorwaarden aangepast en garanderen dat de prijzen zoals overeengekomen blijven staan. Heb je al geboekt maar nog geen skipassen of huur materiaal geregeld?  Boek deze  nu bij want later en aan de kassa kun je straks misschien wel voor een verrassing komen te staan als je dit niet doet. Dan is de skipas opeens een stuk duurder dan verwacht. Wat doe je dan?

Ondanks alles zien wij dat de vraag en de wil om op wintersport te gaan onverminderd hoog is. Na de coronajaren willen we massaal weer naar de sneeuw en ons advies is dan ook; Maak binnenkort de keus waar je de wintersportvakantie wilt vieren. Er zijn nog tal van leuke aanbiedingen te vinden maar de spoeling wordt met de dag dunner.

Vorige week waren wij bij de winteropening in SnowWorld van de Nederlandse skivereniging en bij het 30-jarig bestaan van SKIRUN, Heerhugowaard. Als je daar weer bent krijg je direct zin in de winter. Bij ons zijn de skischoenen alweer gepast. De kleding bekeken en is de countdown van 80 dagen tot kerst echt aan!

TIP Kies voor huur materiaal  ivm eigen materiaal .
Voordelen van het huren van materiaal

  • Onverminderd lage prijs
  • Altijd top verzorgd materiaal; geslepen, gewaxed en afgesteld door vakkundig personeel
  • Geen extra bagage onderweg
  • Voordeliger dan “eigen” materiaal
  • Geen onderhoudskosten
  • Zit het materiaal niet helemaal lekker, snel geruild
  • Boeken via Sneeuwfun is goedkoper dan huren in Nederland of ter plaatse. Meer informatie en prijzen


TIP
Vroeger dan kerst naar de sneeuw? Onze eerste gasten gaan 14 oktober naar Kaprun om te skien op de gletsjer. Wij maken graag een persoonlijk voorstel op maat. Naar Val Thorens bijvoorbeeld voor het openingsweekend half november. Hoe leuk kan dat zijn!

TIP Een weekend naar de sneeuw met familie, vrienden, collega’s of studiegenoten? De bussen voor de snowblendskiweekenden zijn al lekker gevuld. Ga jij ook mee? Kies je weekend en stuur een e-mail.


Lees ook ;  Koopkrachtdip of niet, we willen op wintersport
Lees ook;   Verhoging prijzen en voorwaarden

ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -