1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws

Koopkachtdip of niet. We willen op wintersport 21-09-2022

Koopkrachtdip of niet. We willen op wintersport

Van bankencrisis, corona jaren, oorlog in Oekraïne en nu de energiecrisis. Je hoort en leest het overal en ook de meest positief ingesteld persoon gaat nadenken en zich zorgen maken.  Het aantal mensen dat dagelijks hun energierekening bekijkt is ongekend, Wat betekent dit voor mijn portemonnee vraagt men zich af? De energiecrisis treft iedereen.  

Ondanks een historische hoge inflatie, torenhoge energieprijzen en het gevaar van een recessie zien wij een totaal ander beeld. Het aantal wintersportreserveringen is ongekend hoog en vroeg.  De wintersporter wil op wintersport. Er zijn enorm veel vroege zoekers en boekers. Hierdoor is het aantal beschikbare “grote” vakantiewoningen in de schoolvakantieweken historisch laag. Toch zijn er nog krenten in de pap te vinden. Wintersportvakanties waar de prijs tot kwaliteit in verhouding staan. Ons advies  ► wacht niet te lang met het boeken van jouw wintersportvakantie. Wij zien namelijk ook dat de accommodatieverschaffers de flexibele prijsstellingen hanteren en net als met vliegtuigstoelen de laatste accommodaties duur willen verhuren.

Wik en weeg je om komende winter naar de sneeuw te gaan? ►de Tip  voor een betaalbare wintersportvakantie ; ►Ga in de  2e week van de kerstvakantie naar de Franse Sneeuw! De Fransen zijn zelf naar school, hierdoor zal het lekker rustig zijn op de piste, Er zijn nog leuke vakantiewoningen beschikbaar en de prijzen zijn aantrekkelijk. Ook is Frankrijk de laatste jaren met kerst zeer sneeuwzeker gebleken.

Tips om kosten te besparen ;
►Ga op vakantie  buiten het hoogseizoen

►Bestel de skipassen vooraf. Hierdoor zul je niet te maken krijgen met plaatselijke verhogingen door energietoeslag.

►Zoek een vakantiewoning direct aan de piste zodat je de lunch thuis kunt genieten

►Kies voor een appartement zodat je zelf kunt koken

►Cocoon in een gezellig huis met een leuk reisgezelschap en organiseer je eigen après-ski

►Boek via www.sneeuwfun.nl en geniet van een voor afgesproken prijs

ZOEK EN BOEK  op www.sneeuwfun.nl de krenten uit de pap.

Wij helpen graag met het vinden van een leuke wintersportbestemming die aansluit op jouw portemonnee

Met passie voor de wintersport

Sneeuwfun
Mark en Mieke

ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -