1. Voordeliger dan rechtstreeks
 2. Geen reserveringskosten
 3. Eenvoudig en betrouwbaar
 1. Je bent hier:
 2. home
 3. nieuws

Kunnen we wel weer een wintersportvakantie boeken? 04-06-2020

Kan ik wel weer een wintersportvakantie boeken?
Hoe het nieuwe wintersporten eruit zal zien is een groot vraagteken. Helaas hebben wij geen glazen bol waar we in kunnen kijken en ook al hebben we 25 jaar ervaring, hoe winter 20/21 zal verlopen weten ook wij niet.
Gaan we wintersport op dezelfde manier beleven of wordt het wintersporten helemaal anders?
Draait het in "het nieuwe wintersporten" om het skiën en boarden genieten in buitenlucht en daarna met het reisgezelschap cocoonen in een comfortabele accommodatie?
Het is vrijwel zeker dat de grote feesten die we de afgelopen jaren hebben leren kennen en een brandhaard bleken te zijn, verdwijnen uit het wintersport beeld.
Vrijheid vieren op de piste, prima te realiseren in het nieuwe normaal van afstand houden, zeker als je kiest voor een skigebied met overwegend open stoeltjesliften.
Alle professionals in de wintersportbranche zijn er druk mee, skigebieden, skidorpen, accommodatieverschaffers, materiaalverhuren, horeca en skischolen, buigen zich dagelijks over nieuwe vraagstukken.
Ischgl heeft al aangegeven van het feestimago af te willen. Zij willen zich richten op de luxe wintersporter die intiem wil genieten van een onbezorgde vakantie.
Hotels en accommodaties zullen de hygiëne maatregelen en bezettingsgraad aanpassen er zal een gematigde après-ski komen. Ook het aantal skiërs in een gebied zal niet meer ongelimiteerd zijn.
Na de zomervakantie zullen er veel vragen beantwoord zijn en worden richtlijnen voor de wintersport duidelijker. Hoe de komende winter er precies uit zal komen te zien. De tijd zal het leren.

Plannen kun je veilig maken met de versoepelde annulerings en boekingsvoorwaarden van Sneeuwfun. Want kan het niet. Dan hoef je ook niet op vakantie.
Een volmondig JA dus; Je kunt weer een wintersportvakantie boeken

www.sneeuwfun.nl is on-line, dagelijks komen er nieuwe prijzen en nieuwe accommodaties bij. Wij maken graag een persoonlijk reisvoorstel en beantwoorden alle vragen. Hieronder doen wij al een voorstel voor een 4-tal leuke wintersportdorpen met een vakantiewoning direct aan de piste in een sneeuwzekere bestemming.
Stuur wensen en vragen naar info@sneeuwfun.nl of bel ons van 8.00-20.00 uur via tel; 0228-592929

Kies voor de weg via de SPECIALIST in skivakanties, adviseren uit eigen ervaring en het reisgeld is gedekt. Wij verzorgen de volgende wintersportvakantie graag tot in de puntjes en vroeg boeken = garantie dat de accommodatie beschikbaar is.
.
Daarom de volgende wintersportvakantie zonder zorgen met garantie, betrouwbaar, eenvoudig en voordelig boeken via www.sneeuwfun.nl ;
 • Kosteloos annuleren of omboeken tot 15 oktober.
 • Altijd kosteloos annuleren bij een negatief reisadvies of het niet draaien van de skiliften door het COVID-19 virus.
 • 5% korting op de totale wintersportvakantie met de wintersportkaart (gratis met code 252525).
 • Altijd voordeliger dan rechtreeks
 • SGR (Stichting garantiefonds reisgelden) dekking.
 • Alle accommodaties die werken volgens de nieuwe hygiëne normen.
Met passie voor de wintersport
Mark en Mieke

4 top bestemmingen voor jullie geselecteerd;
ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -