1. Voordeliger dan rechtstreeks
 2. Geen reserveringskosten
 3. Eenvoudig en betrouwbaar
 1. Je bent hier:
 2. home
 3. nieuws

Stijgende prijzen, hoe zit dat met de wintersport? 08-08-2022

We zien door de enorme inflatie dat werkelijk overal de prijzen stijgen. Dagelijkse boodschappen, energie, benzine aan de pomp, het heeft allemaal invloed op onze portemonnee. Ook in de reisbranche is alles duurder geworden. Een strandbedje huren is niet meer leuk en de prijzen op het terras laat ons een biertje minder drinken.  Ook voor de wintersport zien wij dat de busreizen hun oude prijzen niet kunnen hanteren en ook in de wintersportlanden struggelt men omdat de energieprijzen hoger zijn zodat ook de skiliftmaatschappijen en accommodatieverschaffers de prijzen hebben moeten doorberekenen in de skipasprijzen en huur van de vakantiewoningen.

Nadat we in 2020 in de pandemie belanden hebben wij voor onze klanten die al een reservering hadden gemaakt en een aanbetaling hadden gedaan de prijzen bevroren. Afgelopen winter hebben wij deze reizen allemaal kunnen uitdraaien.
Trots hebben wij voor al onze klanten die zoveel vertrouwen in Sneeuwfun hadden voor de prijs van 20/21 de skireis in 21/22 kunnen uitvoeren.

Voor winter 22/23 moeten we constateren dat de prijzen die wij voor een wintersportvakantie aanbieden over het geheel iets hoger zijn. We kunnen niet anders, Wij maken de prijzen niet.
Toch zijn er ook voor komende winter nog veel echt aantrekkelijke wintersportvakanties te boeken. Zo is de schoolvakantieweek in Frankrijk op 31 december- 7 januari echt een aanrader.
De Fransen hebben geen vrij en er zijn een aantal bestemmingen die de prijzen voor laagseizoen hanteren. Wij weten precies waar deze vakantiewoningen te vinden zijn en stuur ons een e-mail naar info@sneeuwfun.nl of bel 0228-592929 voor de beste deal. 

 • Ook het huur skimateriaal is ongewijzigd laag in prijs via Sneeuwfun
 • De Nederlandse skilessen in Prapoutel blijft ongewijzigd (6x2 uur = slechts €100)
 • Verder bieden wij nog steeds 5% wintersportkaartkorting op de totale wintersportvakantie met de wintersportkaart ( gratis met nr 282828)
 • Is de vakantie via Sneeuwfun altijd voordeliger dan rechtstreeks
 • Blijft het reisgeld altijd gedekt via het lidmaatschap van de SGR
 • GEEN reserveringskosten en wijzigingskosten.
 • En zijn er nu veel VROEGBOEKVOORDEEL DEALS
Daarom de vakantie regelen via www.sneeuwfun.nl                                                              
   Wij verzorgen jouw vakantie met plezier en graag tot in de details en rekenen de allerlaagste prijs die haalbaar is.
met groet
Sneeuwfun
Mark en Mieke
ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -