1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws

update Corona virus en geboekte wintersportvakanties via Sneeuwsfun 15-03-2020

Beste Reiziger,

Vanaf  15 maart 7.00 uur zullen alle reizen* die door Sneeuwfun georganiseerd zijn, geannuleerd worden.

Zoals u zult begrijpen is het  ook voor de gehele reisbranche een hele nieuwe situatie,  hoe om te gaan met de ontwikkelingen, onmacht heerst.

Wij volgen de adviezen van ministerie van buitenlandse zaken op en zijn afhankelijk van de sluiting van de skigebieden in Frankrijk waartoe door de overheid is besloten op 14 maart om 21.30 uur, waarbij in Frankrijk alle restaurants, openbare gelegenheden, cafe's en ook skiliften gesloten worden, ingaande vanaf middernacht. 

Alle nieuwe maatregelen worden continue door ons bestudeerd, geïnterpreteerd en vervolgens brengen wij samen met onze partners de gevolgen of eventuele maatregelen in kaart. Wij zullen de reizigers hiervan indien van toepassing persoonlijk informeren.

Voor onze reizigers vragen wij u om met ons via de e-mail info@sneeuwfun.nl te communiceren. Wij zullen proberen om uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Wij inventariseren continue de stand van zaken voor onze reizigers. Voor de komende reizen zijn alle verplichtingen reeds gedaan aan  vervoerders, accommodatieverschaffers, restaurants verhuurders en liftmaatschappijen. Een andere reis boeken is op dit moment niet mogelijk voor dit seizoen (doorschuiven 1 op 1 naar seizoen 20/21 is uiteraard wel mogelijk en de doorboeking zullen wij realiseren met behoud van prijs).

Alle komende reizen met uitzondering vooralsnog van de Canadareis op 19 maart zullen geannuleerd zijn.
De restitutie van de betaalde reissom of het doorboeken naar winterseizoen 20/21  zullen wij zo spoedig mogelijk in kaart brengen en wij vragen hiervoor uw geduld en begrip.

Rest ons iedereen heel veel kracht en gezondheid toe te wensen.

Met vriendelijke  groet
Sneeuwfun
Mark en Mieke 

ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -