1. Voordeliger dan rechtstreeks
 2. Geen reserveringskosten
 3. Eenvoudig en betrouwbaar
 1. Je bent hier:
 2. home
 3. nieuws

Waar de vakantie boeken belangrijker dan ooit 13-05-2020

Door het coronavirus en de reisbeperkingen zullen misschien veel mensen de zomervakantie gedwongen in eigen land door moeten brengen. Iedereen hoopt dat de reisbeperkingen snel versoepelt zullen worden en dat er weer veel toeristen op vakantie kunnen gaan.


De wintersport is nog heel ver weg. Ongetwijfeld bent u als wintersporter wel al een keer met uw hoofd in de sneeuw geweest. Zijn er mooie herinneringen opgehaald en worden er misschien voorzichtig plannen gemaakt voor de volgende wintersportreis.

Plannen maken. Het kan zeker, maar wij kunnen ons voorstellen dat er ook twijfels en vragen zijn.
Kan ik wel de wintersportvakantie boeken? Hoe zit het als ik niet kan reizen i.v.m. Corona? Hoe is mijn reisgeld gedekt? Is het veilig om een vakantie te boeken? En, krijg ik mijn geld terug als het door Covid-19 toch niet mogelijk is om op wintersport te gaan?

Sneeuwfun is een kleine reisorganisatie. Specialist in skivakanties, al 25 jaar. Ondanks dat het skiseizoen 6 weken eerder was afgelopen dan normaal is het voor ons een "normale" zomer. De website is eerder online, dagelijks komen er nieuwe prijzen bij en is het alweer mogelijk om een reis te boeken of een persoonlijk reisvoorstel aan te vragen.

Hoewel de reisbranche zeer zwaar getroffen wordt door de crisis zijn wij trots. Sneeuwfun is een gezond bedrijf. Wij hoeven geen gebruik te maken van overheidssteun, houden ons eigen broek omhoog. Hoewel er bij de start van de Lockdown nog ruim 600 klanten op pad waren of in de startblokken stonden om van hun vakantie te genieten, hadden wij binnen 1 week alles geregeld. Veel vakanties omgeboekt naar volgend jaar en alles met prijsgarantie. De Canadarondreis bijvoorbeeld, deze staat nu voor 19 maart 2021 en het is mogelijk om deze YOLO reis te boeken.
Klanten konden kiezen; Hun totale reissom retour, een voucher voor volgend seizoen, doorboeken van dezelfde reis naar volgend jaar zonder extra kosten. Niet genoten reisdagen werden gecompenseerd en soms zelfs de hele vakantie vergoed van klanten die al op pad waren.
Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen en de overweldigende reacties die we hebben mogen ontvangen. Dienstverlening heeft bij Sneeuwfun altijd op 1 gestaan. Bij ons draait het om het verzorgen van een wintersportvakantie waar de klant al heel lang naar uitkijkt ook als het even niet zo makkelijk is.

Daarom de volgende wintersportvakantie zonder zorgen met garantie, betrouwbaar, eenvoudig en voordelig boeken via www.sneeuwfun.nl ;

 • Kosteloos annuleren of omboeken tot 15 oktober.
 • Altijd kosteloos annuleren bij een reisverbod of het niet draaien van de skiliften door het COVID-19 virus.
 • 5% korting op de totale wintersportvakantie met de wintersportkaart (gratis met code 252525).
 • Altijd voordeliger dan rechtreeks
 • SGR (Stichting garantiefonds reisgelden) dekking.
 • Alle accommodaties die via Sneeuwfun worden aangeboden zijn ingericht volgens de nieuwe hygiëne normen.

Waar de wintersportvakantie boeken is nu belangrijker dan ooit
Wij hopen dat u kiest voor de weg via de SPECIALIST in skivakanties en wij uw volgende wintersport tot in de puntjes mogen verzorgen.
Sneeuwfun is niet de grootste maar wel een waardevolle partner, zeker in onzekere tijden. Voor ons staat de klant op de 1e plaats, altijd.
Wij hebben een ambassadeurs regeling waarbij zelfs een wintersport voor 2 te verdienen is.

Vraag nu een reisvoorstel op maat via info@sneeuwfun.nl of bezoek www.sneeuwfun.nl want vroeg boeken is zeker zijn dat de accommodatie beschikbaar is en het is gratis annuleren tot 1 oktober.

Met liefde voor de sneeuw
Mark en Mieke

ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -