1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws

ZOMER 25-06-2020

Hoi Wintersporter,

Heel veel mensen vragen altijd aan ons; "Wat doen jullie in de zomer", "zeker rustig dan"?
Vaak moeten wij uitleggen dat voor ons de zomer misschien wel de drukste en belangrijkste tijd van het jaar is. De samenwerkingscontracten met alle accommodatieverschaffers, skigebieden, skiliften, verhuurwinkels en vervoerders moeten namelijk ieder jaar opnieuw afgesloten worden. Alle nieuwe prijzen worden doorgerekend en dan de gehele website weer on-line met nieuwe foto's en bestemmingen. Ook worden de teksten en omschrijvingen allemaal nagelezen en zo nodig aangepast. Wij hebben de laatste weken beslist niet stilgezeten en zijn blij dat we kunnen mailen dat er weer heel veel mooie wintersportvakantie mogelijkheden te boeken zijn via www.sneeuwfun.nl

Reserveer de wintersportvakantie vroeg, altijd 1e keus en bovendien valt er veel vroegboekvoordeel te verdienen.
Weet je nog niet precies waar je naartoe wilt gaan? Wij maken graag een persoonlijk reisvoorstel en beantwoorden alle vragen.
Stuur je wensen en vragen naar info@sneeuwfun.nl of bel ons van 8.00-20.00 uur via tel; 0228-592929

Kies voor de weg via de SPECIALIST in skivakanties. Wij adviseren uit eigen ervaring en het reisgeld is altijd gedekt. Zie je ergens een reis die aanspreekt? Laat het ons weten. Vaak kunnen wij deze ook voor jou regelen.

ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -