1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. wintersport in frankrijk
  4. chamonix
  5. les portes du mont blanc

ChamonixiCode: FR5801

Les Portes du Mont Blanc

Prijs per woning per week
Prijzen zijn inclusief 5% wintersportkaartkorting
aanbiedingvroegboekkorting
Aankomst: Studio 2 pers T2 2 kamer 4 pers T2 3 kamer 6 pers T3 3 kamer 6 pers duplex T3 4 kamer 8 pers T4 4 kamer 8 dupl T4 5 kamer 10 T5
30 mrt. 581Boek 778Boek 1.052Boek 1.022Boek 1.261Boek 1.473Boek 1.815Boek
6 apr. 355Boek 436Boek 620Boek 590Boek 757Boek 898Boek 1.197Boek
laat alle data zien
-Prijs per woning per week
-Inclusief bedlinnen en handdoeken
-Verplichte toeslag service kosten voor bedlinnen ,handdoeken en eindschoonmaak (behalve de keuken)
Studio 2 pers € 92.50
2 kamer app 4 pers € 145.-
3 kamer app 6 pers € 185.-
4 kamer app 8 pers € 190- Duplex € 205.-
5 kamer app 10 pers € 245.-
Deze kosten zullen op de uiteindelijke factuur vermeld staan en zijn niet opgenomen in de bovenstaande prijs.

Toeristenbelasting € 2.60 p.p.p.d.
Huisdieren € 39.50 per week

extra bij te boeken :

Half pension € 276.50 , kinderen 0 tot 4 jaar gratis - 4 tot 12 jr. € 138.25
Diner € 206.50 , kinderen 0 tot 4 jaar gratis - 4 tot 12 jr. € 103.25
Ontbijt € 94.5

Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc ligt in het authentieke bergdorpje Vallorcine.

Regio Noord-Savoie is een fantastisch skigebied. En een ritje naar Chamonix mag uiteraard niet ontbreken tijdens uw verblijf in deze regio. Vanuit deze prachtige plaats is een bezoek aan de Mont Aiguille letterlijk een hoogtepunt. Daar heeft u een excellent uitzicht op de Mont Blanc en de vallei van Chamonix. Deze populaire bestemming verrast elke toerist met haar schilderachtige straten, fraaie huizen en gezellige sfeer. Het is de perfecte plek om met uw gezin een heerlijke vakantie door te brengen. U voelt zich direct thuis in de luxe 4-sterren-appartementen van Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc. Hier kunt u zich lekker ontspannen na een actieve dag in de buitenlucht. De appartementen van het resort zijn van hoge kwaliteit, variërend van studio’s voor 2 personen tot 5-kamerappartementen voor 10 personen.

Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc heeft een overdekt verwarmd zwembad, een fitnessruimte, een hammam, een sauna en een whirlpool.
Ook is er een wasserette, een restaurant en skikluisjes aanwezig. 
Met de skilift voor de deur, bus en treinstation op loopafstand is elke piste in het gebied snel bereikbaar. Met de trein reist u gemakkelijk naar de omliggende plaatsen Saint Gervais-le Fayet, Servoz, Les Houches, Chamonix, Argentière en Martigny (Zwitserland).
Het skigebied Balme geldt als ski-in & ski-out

Vallorcine is een rustig en charmant bergdorp in de vallei van Chamonix, een prachtig landschap met uitzonderlijke uitzichten. Het ligt verscholen achter de col des Montets en aan de voet van de Aiguilles Rouges. Vallorcine strekt zich uit tot de Zwitserse grens en heeft de authentieke uitstraling van een echt bergdorpje weten te behouden. Er zijn gezellige restaurantjes, leuke winkels, een ijsbaan en een spa. La maison de Barberine, een huis gebouwd in de 18e eeuw, is als museum toegankelijk voor publiek en toont het dagelijkse leven in vervlogen tijden.

De besneeuwde bergen nodigen u uit om te komen skiën, snowboarden, langlaufen, rodelen, wandelen op sneeuwschoenen en een avontuurlijke tocht te maken met sledehonden of paarden. De gondel die voor Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc ligt, biedt directe toegang tot skigebied Domaine de Balme-Poya.

Skigebied La Balme heeft mooi aangelegde pistes, maar ook een prachtige off-piste afdaling, waarmee u tot in de vallei kunt afdalen en met de trein kunt terugkeren naar Vallorcine. Skigebied La Poya is dé plek voor uw kinderen om te leren skiën. Ook alle andere pistes in skigebied Chamonix-Mont Blanc zijn goed bereikbaar met skilift, bus of trein.

De Appartementen

  • Alle appartementen zijn uitstekend ingericht en voorzien van flatscreen televisie, luxe keukenapparatuur, balkon en gratis wifi.

  • De slaapkamers hebben een eigen badkamer met bad of douche.

  • In het hoofdgebouw vindt u een gratis parkeergarage, een receptie met informatiebalie, liften, een kidsclub voor onze jonge gasten, wasserij, een fitnessruimte, een verwarmd binnenzwembad, een sauna en hammam.

  • Tegen betaling kunt u ter plaatse een massage- of schoonheidsbehandeling boeken.

  • Onze chef-kok in het eigen Restaurant-Bar L'Ours Bleu staat garant voor smakelijke streekgerechten, internationaal gewaardeerde menusuggesties en een uitgelezen wijnkeuze. Aan de bar of op het gezellige en zonnige terras kunt u terecht om gezellig te borrelen.
Type woningen:

Studio 2 pers

Heeft een woonkamer met tv, een keuken met keramische kookplaat,
vaatwasmachine en waterkoker, een badkamer en een balkon met
zitgedeelte.

2 kamer app 4 pers

Heeft een gebruiksoppervlak van ca. 40 m2. Het appartement is voorzien van onder andere een woonkamer met slaapbank en eettafel, een keuken met een magnetron/grill een aparte slaapkamer, een badkamer en balkon met zitgedeelte.

3 kamer app 6 pers
Met een gebruiksoppervlak van ca. 60 m2. heeft een woonkamer met eetgedeelte, een keuken met een koffiezetter, twee slaapkamers, twee badkamers waarvan één met een douche en een balkon.

3 kamer app 6 pers Penthouse
 Dit penthouse is voorzien van onder andere: een woonkamer met slaapbank en tv, een keuken met broodrooster, twee slaapkamers, twee badkamers waarvan één met douche en een balkon met zitgedeelte. Een gebruiksoppervlak van ca. 50 m2.

3 kamer app 6 pers Duplex
Heeft een gebruiksoppervlak van ca. 50 m2. een woonkamer met slaapbank en tv, een keuken met een vaatwasmachine en oven, twee aparte slaapkamers, een badkamer met bad en balkon met zitgedeelte.

4 kamer app 8 pers
ca. 80 m2  met een woonkamer met een zitbank, fauteuil, een slaapbank, eettafel, een keuken met een keramische kookplaat en waterkoker, drie aparte slaapkamers, drie badkamers en een balkon.

4 kamer app 8 pers Duplex  heeft als extra een verdieping

5 kamer app 10 pers
Met een gebruiksoppervlak van ca. 105 m2. Het appartement is voorzien van onder andere: een woonkamer met slaapbank en radio dvd-speler, een keuken met een kookeiland en een Amerikaanse koelkast, vier aparte slaapkamers, drie badkamers en twee balkons met zit gedeelte.





ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -