1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. wintersport in frankrijk
  4. flaine
  5. les portes du grand massif

FlaineiCode: FR0802

Les Portes du Grand Massif

Prijs per woning per week
Prijzen zijn inclusief 5% wintersportkaartkorting
aanbiedingvroegboekkorting
Aankomst: 2 kmr 2/4 pers 40m² T2 3 kmr 6 pers 55m² T3 4 kmr 8 pers 65m² T4 A 5 kmr 10 pers 95m2 T5 A 6 kamer app 12 pers 110m² T6 Chalet 5 kamer 10 pers 110m² T5T Chalet 6 kamer 12 pers 130m² T6D
30 mrt. 970Boek -Boek 1.411Boek 1.719Boek 2.283Boek 2.274Boek 2.659Boek
6 apr. 744Boek 958Boek 1.039Boek 1.304Boek 1.530Boek 1.701Boek 1.834Boek
laat alle data zien
Prijs per woning per week
- Verplichte toeslag Service kosten bedlinnen , handdoeken en eindschoonmaak.
T2 € 145.00
T3 € 165.00
T4 € 190.00
T5 € 250.00
T6 € 310.00
T5T € 290.00
T6D € 350.00

Er zijn nog meer afwijkende type woning beschikbaar op aanvraag of als alternatief.

- In Flaine is het betaald parkeren, Een garageplaats bij deze residence kost €10 per auto per dag, ter plaatse te betalen
- Half pension 7 dagen € 276.50 , kinderen 0 tot 4 jaar gratis - 4 tot 12 jr. € 138.25
- 7x Diner € 192.50 , kinderen 0 tot 4 jaar gratis - 4 tot 12 jr. € 96.25
- Huisdieren € 39.50 per week
- Toeristen belasting € 2.50 p.p.p.d. +18 jr
- Vroeg boek korting tot 31/10

Half pension is mogelijk!

Luxe chalet appartementen en chalets

De  4**** Dormio Resort Les Portes du grand massif is een prachtige accommodatie voor een onvergetelijke wintersportvakantie in het skigebied Le Grand Massif. Het wijkje omvat mooie hedendaagse ruime wintersport chalets en luxe appartementen tot 12 personen.

Het Resort

Net onder de col naar de kom van Flaine ligt deze prachtige ****résidence. Gebouwd in authentieke chaletstijl biedt het een van de meest spectaculaire uitzichten en een geweldig startpunt voor een inspannende dag skiën in de winter of wandelen en fietsen in de zomer. Aan de overkant van de weg begint een piste die u naar de dichtstbijzijnde skilift brengt. Om terug te komen neemt u de gratis skibus die voor het complex stopt.
In het resort vindt u een parkeergarage (tegen betaling), een receptie, skilockers, liften, informatiebalie, skishop met skiverhuur, een fitnessruimte, een sauna en een heerlijk binnenzwembad.
Mocht u niet zelf willen koken dan staat onze chef kok in de eigen bistro garant voor smakelijke streekgerechten, internationaal gewaardeerde menusuggesties en een uitgelezen wijnkeuze. Aan de bar of op het gezellige terras kunt u uw ervaringen delen en nieuwe vrienden leren kennen.
Met een sneeuwzekere hoogte van 1850 meter bent u er zeker van dat er de hele winter geskied of geboard kan worden.
  • Restaurant
  • Bar
  • Wellness/ spa met sauna, fitness en massage tegen betaling
  • Parkeergarage
  • Shuttle bus
In het centrale gebouw van de receptie is:
  • Een bar
  • Restaurant
  • Enkele winkels
  • Een zwembad met spa, sauna, hamman en massage mogelijkheden
  • Het is mogelijk om half pension bij te reserveren , volwassenen € 206.50 p.p.p.w.
  • of alleen Diner, volwassenen € 133.00 p.p.p.w. korting kinderen tot 11 jr. -50%
  • Er is ook een broodservice

Moderne appartementen

Alle appartementen in de Residence le Refuge du Golf zijn op het zuiden gelegen en hebben een prachtig uitzicht. Ieder appartement heeft een LCD tv en WIFI verbinding. De inrichting is compleet met een moderne volledig uitgeruste keuken. De woonkamer heeft een bankbed en er is een luxe badkamer. Ieder appartement heeft een balkon of terras.

Type woningen

2-kamer appartement, max 4 personen T2 (ca. 40m2)
Woonkamer met slaapbank voor 2 personen. Aparte slaapkamer met 1 tweepersoons bed. Keuken met koelkast, keramische kookplaat en vaatwasser, magnetron/grill, afzuigkap, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker. De appartementen hebben een badkamer met bad of douche. Apart toilet en een balkon of terrasmet zitje.

3-kamer appartement, max 6 personen T3 (ca. 55m2)
Woonkamer met slaapbank voor 2 personen. Twee aparte slaapkamers waarvan 1 met 2 eenpersoons bedden en 1 met een 2-persoonsbed. Een badkamer met douche en toilet en een badkamer met bad. Apart toilet. Keuken met koelkast, keramische kookplaat en vaatwasser, oven, magnetron/grill, afzuigkap, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker. De appartementen hebben een balkon met zitje. Enkele appartementen zijn geschikt voor rolstoel gebruikers en hebben dan 2 badkamers met douche, en een balkon of een  terras.

4-kamer appartement, max 8 personen T4, type A (ca. 65m2)
Woonkamer met slaapbank voor 2 personen. Drie aparte slaapkamers waarvan 2 met elk 2 eenpersoons bedden en 1 met een 2-persoonsbed. Een badkamer met douche en toilet. Ruime, gedeelde badkamer (toegankelijk vanuit 2 slaapkamers) met bad. Apart toilet. Keuken met koelkast, keramische kookplaat en vaatwasser, oven, magnetron/grill, afzuigkap, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker. De appartementen hebben een balkon met zitje. Een deel van de appartementen heeft een etage (duplex).

4-kamer appartement 8 personen T4, type B (ca. 65m2)
Woonkamer met slaapbank voor 2 personen. Drie aparte slaapkamers waarvan 2 met elk 2 eenpersoons bedden en 1 met een 2-persoonsbed. Twee badkamers met douche en toilet en een badkamer met bad. Apart toilet. Keuken met koelkast, keramische kookplaat en vaatwasser, oven, magnetron/grill, afzuigkap, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker. De appartementen hebben een balkon met zitje. Een deel van de appartementen heeft een etage (duplex).

4-kamer appartement duplex 8 personen T4SD (ca. 70m2)
Woonkamer met slaapbank voor 2 personen. Op de verdiepingen drie aparte slaapkamers waarvan 2 met elk 2 eenpersoons bedden en 1 met een 2-persoonsbed. Twee badkamers met douche en toilet en een badkamer met bad. Apart toilet. Keuken met koelkast, keramische kookplaat en vaatwasser, oven, magnetron/grill, afzuigkap, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker. De appartementen hebben een balkon met zitje.
5-kamer appartement, max 10 personen T5, type A (ca. 95m2)
Woonkamer met slaapbank voor 2 personen. Vier aparte slaapkamers waarvan 2 met elk 2 eenpersoons bedden en 2 met een 2-persoonsbed. Twee badkamers met douche en toilet en een ruime ‘gedeelde badkamer met bad. Apart toilet. Keukenhoek met keramische kookplaat, Amerikaanse dubbeldeurs koelkast en vaatwasser, oven, magnetron/grill, afzuigkap, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker. De appartementen hebben 2 balkons met elk een zitje.

5-kamer appartement, max 10 personen T5, type B (ca. 95m2)
Woonkamer met slaapbank voor 2 personen. Vier aparte slaapkamers waarvan 2 met elk 2 eenpersoons bedden en 2 met een 2-persoonsbed. Twee badkamers met douche en toilet en twee badkamers met bad. Apart toilet. Keukenhoek met keramische kookplaat, Amerikaanse dubbeldeurs koelkast en vaatwasser, oven, magnetron/grill, afzuigkap, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker. De appartementen hebben 2 balkons met elk een zitje.

6-kamer appartement 12 personen T6 (ca. 110m2)
Woonkamer met slaapbank voor 2 personen. Vijf aparte slaapkamers waarvan 3 met elk 2 eenpersoons bedden en 2 met een 2-persoonsbed. Twee badkamers met douche en toilet en 3 badkamers met bad. Apart toilet. Keukenhoek met keramische kookplaat, Amerikaanse dubbeldeurs koelkast en vaatwasser, oven, magnetron/grill, afzuigkap, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker. De appartementen hebben 2 balkons met elk een zitje.

6-kamer appartement 12 personen T6Q, duplex (ca. 130m2)
Woonkamer met slaapbank voor 2 personen. Vijf aparte slaapkamers waarvan 3 met elk 2 eenpersoons bedden en 2 met een 2-persoonsbed. Twee badkamers met douche en toilet en 3 badkamers met bad. Apart toilet. Keuken met kookeiland met keramische kookplaat, Amerikaanse dubbeldeurs koelkast en vaatwasser, oven, magnetron/grill, afzuigkap, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker. De appartementen hebben een terras en een balkon met elk een zitje.

Vrijstaande chalets

5-kamer chalet 10 personen T5T (ca. 110m2)
Woonkamer met slaapbank voor 2 personen. Vier aparte slaapkamers waarvan 2 met elk 2 eenpersoons bedden en 2 met een 2-persoonsbed. Twee badkamers met douche en toilet en twee badkamers met bad. Apart toilet. Keuken met keramische kookplaat en vaatwasser, oven, magnetron/grill, afzuigkap, koelkast, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker. Terras en balkon met zitje.
6-kamer chalet 12 personen T6D (ca. 120m2)
Woonkamer met slaapbank voor 2 personen. Vijf aparte slaapkamers waarvan 1 met 2 eenpersoons bedden, 3 met een 2-persoonsbed en 1 met een stapelbed. Vier badkamers met douche en toilet. Apart toilet. Keuken met keramische kookplaat en vaatwasser, oven, magnetron/grill, koelkast, afzuigkap, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker. Terras en balkon met een zitje.
ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -