1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. wintersport in frankrijk
  4. les 2 alpes
  5. residence le flocon d or

Les 2 AlpesiCode: FR1807

Residence Le Flocon d Or

Goede prijs/kwaliteit in les2alpes

Résidence Le Flocon d Or /  Balcons du Soleil heeft door zijn hoge ligging een mooi uitzicht op de piste en de omliggende bergen. De Resicence ligt direct aan de piste van Pied Moutet. De stoelteslift start naast de Residence. De Residence is in een chalet stijl gebouwd waarbij veel hout en steen is gebruikt. Een pendelbus brengt u snel naar het gezellige centrum van Les 2 Alpes.

Type appartementen

De Residence Le Flocon de Or heeft ruime appartementen die comfortabel en compleet zijn ingericht. Alle appartementen hebben een balkon of terras.
Studio 2 personen; Dit type is geschikt voor 2 personen en heeft een oppervlakte van 22m2. Naast een compleet ingerichte kitchenette met koelkast, kookplaten, oven en vaatwasser, balkon, televisie(tegen betaling) is er in de woonkamer een 2 persoons bankbed.
2 kamer 4 personen; Dit type is geschikt voor 4 personen en heeft een oppervlakte van 35m2. Het appartement heeft in de woonkamer 2 slaapplaatsen en een slaapkamer met een 2 persoons bed of 2 losse bedden. Er is een volledig ingerichte keuken met koelkast, kookplaten, oven en  vaatwasser. Verder heeft het appartement een balkon of terras, televisie(tegen betaling) en is er een badkamer met bad douche en een (apart) toilet.

3 kamer 6 personen; Dit type is geschikt voor 6 personen en heeft een oppervlakte van 42m2. Het appartement heeft in de woonkamer 2 slaapplaatsen en een slaapkamer met een 2 persoons bed of 2 losse bedden en een slaapkamer met een stapelbed. Het appartement heeft een volledig ingerichte keuken met koelkast, kookplaat, oven en vaatwasser. Verder heeft het appartement een balkon, televisie(tegen betaling) is er een badkamer met bad douche en een (apart) toilet.
3/4 kamer 8 personen; Dit type is geschikt voor 8 personen en heeft een oppervlakte van 70m2. Het appartement heeft in de woonkamer 2 slaapplaatsen. Verder zijn er 3 slaapkamers met 2 bedden of 2 slaapkamers waarvan er 1 slaapkamer 4 bedden heeft en 1 slaapkamer 2 bedden. Het appartement heeft een volledig ingerichte keuken met koelkast, kookplaten, oven en vaatwasser. Verder heeft het appartement een balkon, televisie(tegen betaling) is er een badkamer met bad/douche en een (apart) toilet. Er is een 2e badkamer.
Prijs op aanvraag
5 kamer 10 personen; Dit type is geschikt voor 10 personen en heeft 3 slaapkamers voor 2 personen met een twee-persoons bed of losse bedden, een slaapkamer met een stapelbed en zijn er 2 slaapplaatsen in de woonkamer. Het appartement heeft een oppervlakte van 80m2. Er is een volledig ingerichte keuken met koelkast, kookplaten, oven en vaatwasser. Verder is er een balkon of terras, televisie(tegen betaling). Een badkamer met bad/douche en een (apart) toilet. Er is ook een 2e badkamer.
ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -