1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. wintersport in frankrijk
  4. les saisies
  5. hameau du beaufortain

Les SaisiesiCode: FR2101

Hameau du Beaufortain

Prijs per woning per week
Prijzen zijn inclusief 5% wintersportkaartkorting
aanbiedingvroegboekkorting
Aankomst: 2 kmr 4 pers 2 kmr/cab 6 pers 3 kmr app 6 pers 3 kmr app 6 pers Goud 3 kmr/cab 8 pers 4 kmr 8 pers
30 mrt. 1.035Boek 1.251Boek 1.275Boek 1.323Boek 1.939Boek 1.987Boek
6 apr. 706Boek 844Boek 862Boek 886Boek 1.299Boek 1.329Boek
laat alle data zien
- prijs per woning per week
- inclusief bedlinnen, handdoeken en eindschoonmaak (exclusief keuken en afwas)
- opgemaakte bedden bij aankomst
- gratis toegang tot zwembad, sauna, jacuzzi en fitness
- ter plaatse te betalen, toeristenbelasting ca. € 1.5 p.p.p.d.

LUXE skivakantiewoningen

Het chaletappartementen complex van Hameau du Beaufortain is werkelijk prachtig. Het omvat LUXE vakantiewoningen en ligt direct aan de piste in een bosrijke omgeving op ongeveer 2 km boven het centrum. Le Hameau du Beaufortain heeft diverse luxe faciliteiten zoals het overdekte / verwarmde zwembad en fitnessruimte. Verder is er een sauna en hamman en een wellness/schoonheidssalon waar tegen betaling gebruik van kan worden gemaakt. Tevens is er een broodservice.

Deze appartementen in Residence Hameau du Beaufortain zijn prachtig, gezellig en modern ingericht. In de woonkamers is een twee persoons bankbed, een televisie, telefoon en eettafel. De modern ingerichte keuken is voorzien van alle benodigdheden en apparatuur zoals keramische kookplaten, oven, vaatwasser, koffiezetapparaat. Ieder appartement heeft een balkon of terras. De badkamers zijn mooi met designradiatoren.

Type appartementen:

2 kamer 4 personen  Dit appartement heeft 1 slaapkamer met twee losse bedden en een badkamer met bad/douche en (apart) toilet. Dit appartement is 37 m².

2 kamer cabine 4/6 personen  Dit appartement is ca 43m² en heeft twee slaapkamers, waarvan één met 2-persoonsbed en één met twee losse bedden. Er zijn twee badkamers, waarvan één met bad en designradiator en één met douche. .

3 kamer cabine appartement voor 6/8 personen. Dit appartement is ca 60m² en heeft twee slaapkamers, waarvan één met 2-persoonsbed en één met twee losse bedden. Verder is er een cabine met losse bedden of een stapelbed. Er zijn twee badkamers, waarvan één met bad en designradiator en één met douche.

3 kamer 6 personen zilver. Dit appartement is ca 43m² en heeft twee slaapkamers, waarvan één met 2-persoonsbed en één met twee losse bedden. Er zijn twee badkamers, waarvan één met bad en designradiator en één met douche.
4 kamer appartement voor 8 personen. Dit appartement heeft drie slaapkamers, waarvan één met 2-persoonsbed en twee met twee losse bedden. Twee badkamers, waarvan één met bad, toilet en designradiator en één met douche. Eén apart toilet. Dit appartement is ca 75m2.

5 kamer appartement voor 10 personen. Dit appartement heeft vier slaapkamers, waarvan twee met 2-persoonsbed en twee met twee losse bedden. Twee of drie badkamers, waarvan één met bad, toilet en designradiator en één met douche. Eén apart toilet. Dit appartement is ca 90m2.

6 kamer appartement voor 12 personen Dit appartement heeft vijf slaapkamers, waarvan twee met 2-persoonsbed en drie met twee losse bedden. Drie badkamers, waarvan één met bad, toilet en designradiator en één met douche. Eén apart toilet. Dit appartement is ca 115m2.

Voor u als gast een prachtige wellness

ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -