1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. wintersport in frankrijk
  4. meribel
  5. residences meribel

MeribeliCode: FR2205

Residences Meribel

Prijs per woning per week
Prijzen zijn inclusief 5% wintersportkaartkorting
aanbiedingvroegboekkorting
Aankomst: st 2 pers A1 st 4 pers C1 2 kmr 4 pers C2 2 kmr cab 6 pers D1 2/3 kmr 6 pers E1 3/4 kmr 7/8 pers G1 4 kmr 8 pers H1 5 kmr 10 pers J1
laat alle data zien
-Prijs per woning per week
-Gratis wifi bij de receptie
-Ter plaatse te betalen toeristenbelasting en borg betalen tussen de €350 en € 1000
-Bedlinnen inclusief en handdoeken ter plaatse te reserveren
Residence Meribel Mottaret is nieuw bij Sneeuwfun en wij zijn enorm blij dat wij deze Residence midden in het prachtige skigebied Les 3 Vallees aan kunnen bieden.
De residence Mottaret heeft een directe toegang tot de piste en er is een restaurant aanwezig waar u half pension kunt reserveren. De receptie heeft een biljart. De residence Mottaret heeft een goede ligging. Direct aan de piste en dicht bij de winkels in Meribel Mottaret.

Compleet ingerichte appartementen

Type appartementen

Studio voor 2 pers
Er is ook een type voor 3 pers.
Twee pers.bedbank in de huiskamer en een los bed in de kamer. Open keuken met meestal vaatwasser, en een combi magnetron/oven.

Studio met cabine voor 4 pers

Twee persoons bedbank in de huiskamer en in de hal een cabine met stapelbed. openkeuken met meestal vaatwasser, en een combi magnetron/oven.

2 kamer appartement voor 4 pers

Twee persoons bedbank in de huiskamer en een slaapkamer met twee losse bedden of een twee pers. bed. Openkeuken met meestal een vaatwasser, en een combi magnetron/oven.

2 kamer appartement cabine voor 6 pers
Twee persoons bedbank in de huiskamer en een slaapkamer met twee losse bedden of een twee pers. bed en een cabine met stapelbed. Openkeuken met meestal een vaatwasser, en een combi magnetron/oven.
3 kamer appartement voor 6 pers
Er is ook een type 3 kamer 7 pers.
Drie personen op bedbank in de huiskamer en twee slaapkamers met twee losse bedden of een twee pers. bed. Openkeuken met vaatwasser, en een combi magnetron of oven.

4 kamer appartement voor 8 pers

Bedbank in de huiskamer en drie slaapkamers met twee losse bedden of een twee pers. bed. Openkeuken met vaatwasser, en een combi magnetron of oven.

5 kamer appartement voor 10 pers

Bedbank in de huiskamer en vier slaapkamers met twee losse bedden of een twee pers. bed. Openkeuken met vaatwasser, en een combi magnetron of oven.
ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -