1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar

Saint Francois LongchampiCode: FR3606

Parc Madeleine 4****

Prijs per woning per week
Prijzen zijn inclusief 5% wintersportkaartkorting
aanbiedingvroegboekkorting
Aankomst: 2 kmr 4 pers 3 kmr 6 pers 4 kmr 8 pers 4 kmr chalet 6 pers 6 kmr chalet 10 pers 6 kmr chalet 12 pers 145 m²
30 mrt. 1.030Boek 1.317Boek 2.434Boek 1.927Boek 2.742Boek 3.221Boek
6 apr. 855Boek 1.094Boek 1.981Boek 1.572Boek 2.240Boek -Boek
13 apr. 889Boek 1.139Boek 2.071Boek 1.643Boek 2.341Boek 2.739Boek
laat alle data zien
- prijs per woning per week
- inclusief, 1x parkeerplaats, faciliteiten gemeenschapsruimte + WIFI bij de receptie/bar
- inclusief eindschoonmaak, behalve keuken en afwas
- inclusief bedlinnen
- toeristenbelasting €2.60 p.p.p.n.
- borg met credit kaart te voldoen.

Luxe vrijstaande chalets en wintersportappartementen

In Saint-François-Longchamp bieden wij luxueuze chalets en wintersport appartementen aan. Parc Madeleine is een kleinschalig vakantiepark in Saint-François-Longchamp in de Franse Alpen. Saint-François-Longchamp maakt deel uit van het ski- en wandelgebied ‘Le Grand Domaine’ met 165 km aan pistes.



Parc Madeleine biedt ruime chalets en appartementen. Er zijn faciliteiten zoals een restaurant, bar, speelruimte voor kinderen, skilockers, privé parking, ski inn & out en uitstekende service en gastvrijheid.

De vrijstaande wintersport CHALETS met 5 slaapkamers en 3 badkamers zijn geschikt voor een comfortabel verblijf tot maximaal 10 personen. Maar ook de appartementen en de per twee onder één kap 8 en 6-persoons chalets zijn uitermate comfortabel. DIRECT AAN DE PISTE voor de deur inklikken en uitklikken.

De Chalets van Parc Madeleine 4* liggen op 1650 meter hoogte

Vanaf uw balkon heeft u een prachtig uitzicht op het dorp, de uitgestrekte vallei en imposante bergtoppen. Bij het chaletpark is een gezellige bar in een perfecte ambiance, voor een heerlijke cappuccino, een lekkere snack, film te kijken, biljart te spelen of heerlijk op het ruime terras te genieten van de zon. Ook zijn er mogelijkheden om half pension te genieten voor een redelijke prijs. Ter plaatse is er een Nederlandse gastheer en dame die u graag verwelkomen.

Het park beschikt namelijk over een grote gemeenschappelijke ruimte met receptie, gezellige bar, loungehoek met openhaard, flatscreen TV, leestafel, biljart en tafeltennis. Grenzend aan de gemeenschappelijke ruimte bevindt zich een groot zonneterras om te kunnen bruinen of loungen.

Veilig parkeren

U kunt uw auto veilig parkeren in de ondergelegen parkeergarage. Vanuit de garage komt u met een lift uit in de receptie. Na de incheck gaat u via een gang met een lift naar het chalet niveau, de lift komt midden tussen de chalets uit, waardoor de inspanning om met koffers en andere bagage bij uw chalet te komen tot een minimum wordt beperkt voor u!
De accommodaties zijn ruim van opzet en voorzien van alle gemakken voor een onvergetelijke vakantie.

Daarnaast is er voor uw comfort bij de prijs inbegrepen. Meerdere parkeerplaatsen zijn bij te boeken bij uw reservering 45.- per week.

Type chalets 6 en 8 personen

Chalet 6 pers. 103 m²:
Is een luxe twee onder één kap 6-persoons chalets zijn 3 slaapkamers en 3 badkamers, waarvan 1 met een ligbad en 2 met douche. Daarnaast zijn er 4 toiletten aanwezig in de chalets. De gezellig ingerichte chalets zijn geschakeld met een 8-persoons chalets. De slaapkamers in de chalets beschikken allen over boxspring bedden. De luxe inbouw keuken is van alle gemakken voorzien zoals een oven, vaatwasser, koelkast met diepvriesvak en 4-pits elektrische kooplaat. In de ruime woonkamer kunt u genieten van de openhaard en het uitzicht op de Alpen. Uiteraard is een televisietoestel aanwezig met diverse zenders via de satelliet. De chalets hebben schitterende grote terrassen en/of balkons, gericht op het zuiden.
Chalet 8 pers. 129 m²:
De luxe twee onder één kap 8-persoons chalets beschikken over 4 slaapkamers en 3 badkamers, waarvan 1 of 2 met een ligbad en de overige met douche. Daarnaast zijn er 3 toiletten aanwezig in de chalets. De chalets zijn geschakeld met een 6-persoons chalet. De slaapkamers in de chalets beschikken over boxspring bedden. De luxe inbouw keuken is van alle gemakken voorzien, onder andere een oven, vaatwasser, koelkast met diepvriesvak en 4-pits elektrische kooplaat. In de ruime woonkamer kunt u genieten van de openhaard en het uitzicht op de Alpen. Uiteraard is een televisietoestel aanwezig met diverse zenders via de satelliet. De chalets hebben schitterende grote terrassen en/of balkons, gericht op het zuiden.

Chalet 10 personen

Chalet 10 personen 145 m²: 
De luxe ingerichte, vrijstaande, 10-persoons chalets beschikken over 5 slaapkamers en 3 badkamers, waarvan 1 of 2 met een ligbad, de overige met douche. Daarnaast zijn er 3 toiletten aanwezig in de chalets. De slaapkamers beschikken over boxspring bedden en in 1 slaapkamer staat een stapelbed. De chalets hebben schitterende grote terrassen en/of balkons, gericht op het zuiden.
De luxe inbouw keuken is van alle gemakken voorzien zoals een oven, vaatwasser, koelkast met diepvriesvak en 4-pits elektrische kookplaat. De keukeninventaris is ruimschoots geschikt voor 10 personen. In de ruime woonkamer kunt u genieten van de openhaard en het uitzicht op de Alpen. Uiteraard is een televisietoestel aanwezig met diverse zenders via de satelliet.

Type appartementen

Alle appartementen hebben in de huiskamer een slaapbank met een volwaardig 2-persoonsbed. Mooie keuken die van alle gemakken is voorzien. standaard TV. Tegen meer prijs ook privé Wi-Fi 500 mb 25.-.
In de 10p. chalets is een stapelbed aanwezig op de vide. Enkele 2/4-persoons appartementen zijn rolstoeltoegankelijk, ook zijn er rolstoelvriendelijke parkeerplaatsen beschikbaar. Neemt u a.u.b. contact op bij interesse.
Appartement 4 personen 45 m²:
De 4-persoons appartementen beschikken over een slaapkamer met boxspring bedden. In de woonkamer is een comfortabele slaapbank die geschikt is als slaapplaats voor 2 personen. De badkamer beschikt over een ligbad of douche en separaat treft u een toilet aan. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een oven, vaatwasser, koelkast met diepvriesvak en 4-pits elektrische kookplaat. In de woonkamer kunt u genieten van het uitzicht en loopt u zo uw zeer grote terrasbalkon op.
Appartement 6 personen 73 m²:
De 6-persoons appartementen beschikken over twee slaapkamers met boxspring bedden, waarvan één de mezanine is van 16m² met daglicht en schitterend uitzicht. In de woonkamer is een comfortabele slaapbank die geschikt is als slaapplaats voor 2 personen. De badkamer beschikt over een ligbad of douche en separaat treft u een toilet aan. De keuken is van alle gemakken voorzien, onder andere een oven, vaatwasser, koelkast met diepvriesvak en 4-pits elektrische kookplaat. In de woonkamer kunt u genieten van het uitzicht en loopt u zo uw terrasbalkon op.

8 en 10 persoons appartementen

Appartement 8 personen 84 m²:
De 8-persoons appartementen beschikken over een slaapkamer, een slaapnis met stapelbed en een mezzanine van 16 m² (beperkte doorloophoogte, echter wel stahoogte) voorzien van 4 boxspring bedden. In de woonkamer is een comfortabele slaapbank die geschikt is als slaapplaats voor 2 personen. Twee badkamers, welke beschikken over een ligbad of douche. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een oven, vaatwasser, koelkast met diepvriesvak en 4-pits elektrische kookplaat. In de woonkamer kunt u genieten van het uitzicht en loopt u zo uw terrasbalkon op. Uiteraard is in alle appartementen een televisietoestel aanwezig met diverse zenders via de satelliet. Eventueel is er op de receptie een magnetron af te halen, indien gewenst.
Appartement 10 personen 86 m²:
Het grootste type appartement is verdeeld over 2 bouwlagen. Met een ruime woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond. De woonkamer beschikt over een bed/bank combinatie. Dit appartement heeft een terras van 35m2 gericht op het zuiden. De bovenverdieping bevat een dubbele combinatie slaapkamer met eigen badkamer. In deze ruimte is de houten dakconstructie goed zichtbaar die een zeer sfeervolle uitstraling biedt aan het geheel.
ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -