1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. wintersport in frankrijk
  4. val thorens
  5. budgetski val thorens

Val ThorensiCode: FR4210

Budgetski Val Thorens

Prijs per persoon inclusief een skipas
Prijzen zijn inclusief 5% wintersportkaartkorting
aanbiedingvroegboekkorting
Aankomst: studio 2 personen bezet met 2 personen Studio 4 bezet met 4 personen 2 kamer 6 bezet met 6 personen appartement 8 bezet met 8 personen
laat alle data zien
- Prijs per persoon bij volledige bezetting inclusief een skipas voor 6 dagen Val Thorens
- Toeslag skipas Les3Vallees = 50 euro
- Korting kinderen -12 jaar= 30 euro
- Korting gezin met 2 kinderen onder de - 18 jaar - 150 euro

Goede/ voordelige appartementen in het centrum van Val Thorens

Appartementen in het centrum van Val Thorens. Agence la Cime heeft accommodaties in diverse gebouwen die zeer gunstig liggen ten opzichte van de piste en het centrum van Val Thorens. De studio’s en appartementen zijn compleet ingericht.

Heeft u interesse?  Wij  maken  graag een reisvoorstel op maat waarin u de specifieke informatie ontvangt over de ligging en de indeling van het gewenste appartement.

Type woningen

Studio 2 personen
Deze studio's zijn comfortabel ingericht voor 2 personen en liggen in het centrum van Val Thorens. Het is een complete woning met keuken, badkamer en slaapgelegenheid voor 2 personen.

Studio 4 personen

Deze studio is comfortabel ingericht en veelal recentelijk gerenoveerd, ca 24m2 en heeft in de woonkamer een bankbed voor twee personen en in de gang een nis met een stapelbed.
2 kamer appartement voor 6 personen
Dit appartement is ca 30-36m2 en heeft in ieder geval een aparte slaapkamer voor twee personen met een stapelbed of een bankbed. Bij aanvraag van een boeking ontvangt u de ligging en de indeling van dit appartement.

Appartement voor 8 personen


Prijzen zijn per persoon inclusief een skipas voor 6 dagen bij een volledige bezetting met 4 of 6 personen. Een onderbezetting betekent een extra toeslag.
ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -