1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. wintersport in frankrijk
  4. valloire
  5. hameau de valloire

ValloireiCode: FR4505

Hameau de Valloire

Prijs per woning per week
Prijzen zijn inclusief 5% wintersportkaartkorting
aanbiedingvroegboekkorting
Aankomst: Studio 2 personen Studio 4 personen 2 kamer 4 personen 2 kamer 6 personen 3 kamer 6 personen 3 kamer 7 personen 3 kmr cab 8 personen 5 kamer 10 personen 5 kamer 12 personen
30 mrt. -Boek 392Boek -Boek -Boek -Boek -Boek -Boek -Boek 1.012Boek
6 apr. 306Boek 392Boek 392Boek 417Boek -Boek -Boek 758Boek -Boek 1.012Boek
laat alle data zien
-Prijs per woning per week
- Bedlinnen en handdoeken ter plaatse te huur
- Ter plaatse te betalen, toeristenbelasting
- Gratis toegang tot overdekt zwembad, sauna en hammam

Voordelig op wintersport in Valloire

Deze residence ligt op ca 1,5 km vanaf het centrum van Valloire en de liften. Er gaat echter vanaf de receptie een gratis busverbinding naar het centrum en de liften. Door de ligging is het wel een aantrekkelijk geprijsde residence en is het mogelijk om zeer voordelig op skivakantie in Frankrijk te gaan en een dorp als Valloire te bezoeken in een goede accommodatie.



Deze residence heeft een overdekt verwarmd zwembad (gratis), sauna en stoombad (tegen betaling). Er is voor u als gast een gratis fitness ruimte en squash. Voor de kinderen is er tegen betaling een kinderclub.

Type en inrichting appartementen

Alle appartementen hebben een compleet ingerichte keuken met vaatwasser, oven, ijskast en elektrische kookplaten. De appartementen hebben alle een terras of een balkon. Verder is er in de woonkamer een bankbed voor twee personen.
Studio voor 2 personen
Dit type is ca 20/25m2 en heeft een dubbel bankbed in de woonkamer.

2 kamer appartement voor 4 personen
Dit type appartement is ca 32-44m2 en heeft naast een bankbed voor twee personen in de woonkamer een slaapkamer met een twee persoons bed of twee losse bedden.

2 kamer cabine appartement voor 6 personen 
Dit type is ca 48m2 en heeft naast een slaapkamer met een twee persoons bed een cabine met een stapelbed of twee losse bedden.
3 kamer cabine appartement voor 6 personen 
Dit type is ca 50-60m2 en heeft twee slaapkamers met 2 bedden.

3 kamer cabine of verdieping voor 7 personen 
Dit type is ca 55-65m2 en heeft een bankbed in de woonkamer en een cabine met een los bed. Op de etage is een slaapkamer met een 2 persoons bed en een slaapkamer met 2 losse bedden of een stapelbed. Dit type appartement heeft een extra badkamer en een extra toilet.
4 kamer voor 8 personen
Dit type is ca 83m2 en heeft drie aparte slaapgelegenheden voor 2 personen. Dit type appartement heeft een extra badkamer en een extra toilet.
5 kamer voor 10/12  personen 
Dit type is ca 100m2 en heeft drie aparte slaapkamer voor 2 personen en een slaapkamer met 4 losse bedden ( 10 persoons heeft 2 losse bedden) , Er zijn twee balkons en dit type appartement heeft een extra badkamer en een extra toilet.
In de woonkamer is een bankbed voor 2 personen
ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -