Is wintersport nog mogelijk voor het seizoen 2020-2021? 

JAzeker
Wij zijn positief over het komende wintersportseizoen. Alle professionals doen hun uiterste best om de klant een veilige vakantie te bieden. Een wintersport is volgens vele een veilige manier om te reizen met je eigen reisgezelschap in de vakantiewoning en de hele dag in de buitenlucht met de bescherming van de skiuitrusting als handschoenen en natuurlijk afstand op de ski's . De skiliftmaatschappijen en accommodaties zijn er klaar voor met extra hygiene maatregelen en eventueel mondbeschermingverplichting in wachtrijen, restaurants en skiliften.

*Het zijn onzekere tijden en daarom hebben wij flexibele annuleringsvoorwaarden opgesteld. Kan de vakantie onverwachts geen doorgang vinden doordat er een Oranje reisadvies(alleen noodzakelijk reizen) voor de bestemming is afgegeven vanuit het Ministerie van Buitenlandse zaken, de geboekte  accommodatie geen gasten meer mogen ontvangen en in de  bestemming de skliften niet draaien door het COVID-19 virus. Dan geldt de vakantiegeld garantie .
Als bovenstaande,  van toepassing is, voor jouw geboekte wintersportvakantie, dan geldt er de GARANTIE voor VakantieGeld en is er de keus,; Het omboeken van de wintersportvakantie naar een andere periode of bestemming, een voucher voor een volgende reis of geld terug.

Reserveren via SNEEUWFUN betekent dat je 
reisgeld altijd GEDEKT is via het SGR.

Al geruime tijd voor de aanvraag van uw reis kijken wij naar de omstandigheden of de reis doorgang kan vinden. Ben je al ter plaatse en kun je niet blijven op de bestemming, dan krijg je de niet genoten reisdagen retour. Als ook het vervoer via ons is geregeld, hebben wij een repatrieringsplicht en zorgen wij ervoor dat iedereen weer veilig thuiskomt. 

Boek met een gerust gevoel de wintersportvakantie. Plannen maken, wij helpen graag en regelen de wintersportvakantie tot in de puntjes.