Is wintersport nog mogelijk voor het seizoen 2020-2021? 

JAzeker.; Wij zijn positief over het komende wintersportseizoen. Alle professionals doen hun uiterste best om de klant een veilige vakantie te bieden. Een wintersport is een veilige manier om te reizen met je eigen reisgezelschap in de vakantiewoning en de hele dag in de buitenlucht met de bescherming van de skiuitrusting als handschoenen en natuurlijk afstand op de ski's . De skiliftmaatschappijen en accommodaties zijn er klaar voor met extra hygiene maatregelen en eventueel andere maatregelen zoals mondbeschermingverplichting in wachtrijen, restaurants en skiliften.

*Het zijn onzekere tijden en daarom hebben wij flexibele annuleringsvoorwaarden opgesteld.
 Uiterlijk de dag voor de aankomstdag wordt er besloten hoe de situatie omtrent Covid-19 in uw vakantiebestemming ervoor staat.  Is er vanuit de overheid een (in)reisverbod, gesloten landgrenzen  of verplichte quarantaine ingesteld voor reizigers uit Nederland geldend voor jullie bestemming, regio of land waardoor de accommodatieverschaffer en skigebied u niet kan ontvangen zal de reis door Sneeuwfun kosteloos geannuleerd worden
Als bovenstaande, van toepassing is, voor uw geboekte wintersportvakantie, dan geldt er de GARANTIE voor  het VakantieGeld en is er de keus,; Het omboeken van de wintersportvakantie naar een andere periode of bestemming, een voucher voor een volgende reis of geld terug.

Al ter plaatse en kunt u  niet blijven op de bestemming, dan krijgt u  de niet genoten reisdagen retour. Als ook het vervoer via ons is geregeld, hebben wij een repatrieringsplicht en zorgen wij ervoor dat iedereen weer veilig thuiskomt. 

 
Reserveren via SNEEUWFUN betekent dat je reisgeld altijd GEDEKT is via het SGR.

Bij boeking van een wintersportvakantie naar een bestemming die  reeds een oranje/rood reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse zaken op moment van boeken heeft of een boeking die gemaakt wordt binnen 8 weken voor vertrek, geldt bij annulering de algemene annuleringsvoorwaarden mits de vakantie door Sneeuwfun kosteloos geannuleerd wordt i.v.m. Covid-19.
De Pandemie is geen onvoorziene omstandigheid meer. Een reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse zaken is een advies en niet bindend. Het blijft altijd uw eigen verantwoordelijkheid om goed op te letten en te beslissen of u op vakantie gaat.