1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. vervoer royal class bus

Met de 'Royal class bus' naar de Wintersport

Om de weg naar en van de vakantiebestemmingen per royal class touringcar af te leggen  gaan we ook deze winter weer samenwerken met DirectLiner, Interbus, Winterliner en Bakreizen. Net als diverse andere reisorganisaties werken wij samen met deze buspendelmaatschappijen, die op het gebied van wintersportvervoer alle een zeer ruime ervaring hebben.

Bestemmingstoeslag voor enkele bestemmingen in Italie en Frankrijk: De basisprijs = 169 euro per retour

Bij onvoldoende deelname kan het zijn dat de bus niet doorrijdt naar een bestemming en het laatste traject met taxi of minibus afgelegd dient te worden.
€30,-  voor de bestemmingen in  Italie  en Frankrijk.

Groep:

Indien u met een groep van minimaal 20 personen boekt, is een 'eigen' opstapplaats op aanvraag mogelijk. Indien u met 36/54 of zelfs 66 personen reist kunt u met een 'eigen' bus op pad. Sneeuwfun maakt graag een scherp voorstel voor u op maat. Stuur uw mail naar info@sneeuwfun.nl

Algemeen:

Alle touringcars voldoen aan de ANVR classificaties en zijn in het bezit van het Keurmerk Busbedrijf. Twee beroepschauffeurs per bus wisselen elkaar af en houden zich strikt aan de rijtijdenwet. Na enkele opstapplaatsen brengt de bus u direct naar de bestemming. Roken is in de bus niet toegestaan. Alle bussen zijn voorzien van bar, toilet, dubbele beglazing, luchtvering, winterbanden, sneeuwkettingen en video. Het aantal stoelen in de bus varieert van 36 tot 66. De Royal class stoel heeft een vrije beenruimte van minimaal 96 cm. De rugleuning kan tot 45º worden versteld en deze stoel beschikt over beensteunen.

Opstapplaatsen:

  • Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht
  • Zwolle (bij voldoende deelname)
  • Rotterdam (bij voldoende deelname)
  • Eigen opstapplaats mogelijk vanaf minimaal 20 personen

SNEEUWFUN: OOK VOOR ALLEEN DE BUSPENDEL NAAR DE SNEEUW!
Geen reserveringskosten indien u uitsluitend busvervoer boekt.

Boek uw busreisZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -