1. Voordeliger dan rechtstreeks
 2. Geen reserveringskosten
 3. Eenvoudig en betrouwbaar
 1. Je bent hier:
 2. home
 3. veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen aan Sneeuwfun

Hoe kan ik de wintersport reserveren?

Reserveren kan eenvoudig via;
Tel: 0228 592929
e-mail: info@sneeuwfun.nl
on-line: sneeuwfun.nl

Hoe moet ik de reis betalen?

Bij tot stand komen van een overeenkomst dient een aanbetaling te worden voldaan die gelijk is aan 30% van de reissom + eventueel de kosten voor de annuleringskostendekking, tenzij de publicatie anders aangeeft. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor de dag van vertrek of bij eigen vervoersreizen 6 weken voor de dag de aankomstdatum in bezit te zijn van Sneeuwfun. Indien de reisovereenkomst binnen 6 weken voor aanvang van de reis afgesloten wordt, dient direct een volledige betaling van de reissom plaats te vinden. Bij aankoop van artikelen uit de Sneeuwfun winkel dient de volledige betaling direct na ontvangst van de factuur plaats te vinden.

Geboekt en dan?

Als u de reis geboekt heeft ontvangt u schriftelijk een factuur/bevestiging van de reis. Hierop staat aangegeven hoe de betaling dient te geschieden. De benodigde reisbescheiden zullen uiterlijk 10 dagen voor de dag van vertrek (bij eigen vervoersreizen voor de aankomstdatum in het geboekte verblijf) in bezit van de reiziger worden gesteld. Tenzij deze termijn om gerechtvaardige redenen moet worden overschreden.

Wanneer krijg ik de reispapieren?

De benodigde reisbescheiden zullen uiterlijk 10 dagen voor de dag van vertrek (bij eigen vervoersreizen voor de aankomstdatum in het geboekte verblijf) in bezit van de reiziger worden gesteld. Tenzij deze termijn om gerechtvaardige redenen moet worden overschreden.

Wat is een Sneeuwfun Garantie?

Aangezien ons doel is: veel SNEEUWFUN te verzorgen tijdens uw wintersportvakantie, is het aanbod van wintersportbestemmingen met heel veel zorg uitgezocht op basis van de sneeuwzekerheid van de bestemmingen. Indien er echter onvoldoende sneeuw, te veel sneeuw of door te veel wind het totale liftsysteem in uw verblijfplaats buiten werking wordt gesteld heeft u wat ons betreft te weinig SNEEUWFUN genoten. Met de Sneeuwfun garantie ontvangt u na terugkeer in Nederland een vaste vergoeding van € 25,00 per persoon per dag met een maximum van 6 dagen (dag van aankomst en vertrek vallen buiten de garantie). De vergoeding is beperkt tot de hoogte van de reissom.
Wij bieden een unieke Sneeuwfun garantie. Het sneeuwfun garantiebewijs* kunt u bij boeking voor slechts € 7.50 p.p. kopen.

Met de SNEEUWFUN GARANTIE kunt u met een gerust hart u wintersportvakantie boeken!

(*alleen van toepassingen voor reserveringen met accommodatie+ liftpas).

Waaruit bestaat de prijs?

Sneeuwfun hanteert een duidelijke en eerlijk prijsstelling. Modulair vakantie vieren. Bij Sneeuwfun betaalt u alleen het geen u wilt boeken; Alleen een vakantiewoning of ook liftpassen, materiaal en lessen?

Via Sneeuwfun is de wintersportvakantie altijd goedkoper dan rechtstreeks of ter plaatse. De gepubliceerde prijzen zijn per persoon, per woning of per artikel, tenzij anders aangegeven.

Ik kan niet mee wat dan?

Tijdig voor aanvang van de reis kan de reiziger zich laten vervangen door een ander. Daarvoor gelden de volgende voorwaarden:

 • De ander voldoet aan alle aan de overeenkomst verbonden voorwaarden;
 • Het verzoek wordt uiterlijk 7 dagen voor vertrek ingediend;
 • De voorwaarden van de bij de uitvoering betrokken dienstverleners verzetten zich niet in deze in de plaatstelling.

Annulering door de reiziger:

Annuleringen dienen altijd schriftelijk te geschieden.

Kosten bij annuleringen;

 • Bij annulering tot 8 weken vóór de dag van aankomst 30% van de reissom.
 • Bij annulering vanaf 8 weken tot 6 weken vóór de dag van aankomst: 60% van de reissom.
 • Bij annulering vanaf 6 weken tot 4 weken vóór de dag van aankomst: 75% van de reissom.
 • Bij annulering vanaf 4 weken tot 2 weken vóór de dag van aankomst: 90% van de reissom.
 • Bij annulering vanaf 2 weken voor de dag van aankomst: 100% van de reissom.

Hoe huur ik ski en snowboardmateriaal?

Via Sneeuwfun kunt u eenvoudig en voordelig uw ski en snowboard uitrusting huren.

Ik heb kinderen wat nu?

Omdat kinderen vaak duur gerekend worden voor een vakantiereis, gelden bij ons voor kinderen vaak aparte prijzen. Zo krijgt men meestal tot een bepaalde leeftijd op vertoon van een identificatie een gratis skipas. Wat betreft accommodatie bieden wij mede hierom een prijs per woning per week en geven wij hoge kortingen op de huur van het materiaal en liftpassen.

Ik heb een speciale wens?

Dan is er een verschil tussen preferenties en essenties. Helaas heeft u bij het opgeven van een preferentie geen garantie dat uw verzoek wordt ingewilligd. U kunt er natuurlijk vanuit gaan dat wij uw verzoek met de grootste zorg zullen doorgeven. Is uw wens zo belangrijk dat de boeking ervan afhangt kunt u een essentie aanvragen. Wij leggen uw verzoek voor aan de accommodatieverschaffer en vragen of zij uw verzoek schriftelijk kunnen garanderen.

De kosten voor het aanvragen van een essentie bedragen € 25,00. Helaas kunnen wij niet bij iedere bestemming en accommodatie essenties aanvragen.

Is het veilig om online te reserveren?

Sneeuwfun is aangesloten bij de SGR (stichting garantiefonds reisgelden).
Alleen bedrijven die voldoen aan strenge selectienormen mogen deze logo’s voeren. Sneeuwfun voldoet aan deze voorwaarden en u kunt er zeker van zijn dat u met een betrouwbare partner in zee gaat als u uw wintersportvakantie via Sneeuwfun regelt.

Uw reisgeld is altijd gedekt met een boeking via Sneeuwfun!

ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -