1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. over sneeuwfun

Ons VERHAAL

Sneeuwfun reizen is een reisorganisatie voor wintersportvakanties die zonder tussenkomst van derden jouw wintersportvakantie tot in de puntjes verzorgt. Wij hebben direct contact met de accommodatieverschaffer, winkels, liftmaatschappijen en skischolen in meer 88 sneeuwzekere wintersportgebieden in Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Italië.
Hierdoor is het mogelijk om de laagste prijzen, de scherpste aanbiedingen en de zekerheid dat alles goed geregeld wordt aan te bieden.
Sneeuwfun is een betrouwbare partner. Het reisgeld is altijd verzekerd door lidmaatschap van het SGR.

Wij zijn gedreven wintersporters en gediplomeerd skileraar, staan sinds jonge jaren op de ski’s en op het board. Het bedrijf is geboren uit liefde voor de sneeuw en wordt ruim  25 jaar met passie gevoerd.
Het doel van Sneeuwfun is om jou als klant te laten genieten van de welverdiende wintersportvakantie. Service, kwaliteit en dienstverlening is waar het om draait. Daarom staan we de klant nog steeds met plezier zelf te woord.
 

Wij kennen ieder wintersportdorp, iedere hotel, chalet, appartement en skigebied persoonlijk en vertellen graag uit eigen ervaringen waar de beste sneeuw ligt en de leukste afdaling te maken is.


Jouw vakantie is ons VAK!

Werken voor Sneeuwfun =

doen wat we het liefste doen

Leven voor de sneeuw en dat is zorgen voor een onvergetelijke en onbezorgde wintersportvakantie voor onze klanten.

Daarom zijn wij zelf ook vaak zichtbaar voor onze klant. Tijdens de special reizen geven wij nog zelf ski en snowboardlessen en staan nog altijd zelf de klant graag te woord.
Maar met ons bestaat Sneeuwfun uit een trouw team van partners in binnen en buitenland,  skileraren, accountancy, webdesigners en technische ondersteuning waar wij niet zonder kunnen. Deze contacten houden wij warm en zijn ons zeer dierbaar.
Sneeuwfun zijn wij;
Mark en Mieke Sauer, fouders Sneeuwfun

Daarnaast bestaat Sneeuwfun uit een heel team van professionals, zoals; Accommodatieverschaffers, IT specialisten, vervoerders, verzekeraars, hoteliers, restaurants, skishops, liftmaatschappijen, skischolen, promotors, skibanen en skileraren.
Al onze relaties zijn duurzaam en bijzonder waardevol

Dit is onze klant;
De familie, het gezin. vrienden, de collega's, groepen, bedrijven. skibanen die met hun klanten op pad gaan.

Iedereen  deelt dezelfde passie.
Zij houden van wintersport, net als wij!
DE WINTER IS VAN ONSDe 6 V's van Sneeuwfun

Vertrouwen
Sneeuwfun is al  25 jaar een betrouwbare en gezonde reisorganisatie.
Officieel partner van het Frans Verkeersbureau en aangesloten bij de brancheorganisaties.  Door het lidmaatschap van het SGR is het  reisgeld verzekerd. Uiteraard wel zo’n veilig gevoel.
Veilig
Service, kwaliteit en dienstverlening is waar het om draait. Ons doel is; de klant te laten genieten van een zorgeloze wintersportvakantie en de wintersport tot in de details te verzorgen met de veiligheid van flexibele reisvoorwaarden en vakantiegeldgaranttie .

Veranderen
Sneeuwfun gaat mee met de marktbewegingen en behoefte van de klant.  Wij durven te veranderen door actief bezig te zijn met het ontdekken van nieuwe markten, bestemmingen en accommodaties. Actief te zijn op Social Media, instagram, LinkedIn, youtube, Twitter en Facebook.  Veranderen mee met de wijzigingen in ski- en boardtechnieken en innoveren met de  digitalisering.
Vakkundig
Alle accommodaties zijn door Sneeuwfun persoonlijk bezocht. Ieder skigebied is met de ski of het board doorkruist. Dus wat de wensen ook zijn. Wij vertellen graag uit eigen  ervaringen waar de beste sneeuw ligt. Een skivakantie regelen  is ons vak.
Veelzijdig
Meer bijna 90 sneeuwzekere wintersportbestemmingen. Zowel luxe als budget reizen. Met eigen vervoer maar ook vakanties met royal class bus, trein of vliegtuig.
Als duizendpoot in de sneeuw zijn we veelzijdig in het meedenken met de klant. De winter is van ons!
Voordelig
Met scherpe prijzen en goede prijs/kwaliteit verhoudingen voor de wintersportaccommodaties, skipassen, les en materiaal durven wij te zeggen dat het boeken van een wintersportvakantie
via www.sneeuwfun.nl voordeliger is dan rechtstreeks te boeken of ter plaatse te regelen. Met heldere reisvoorwaarden en vakantiegeld GARANTIES
Sneeuwfun kent geen boekingskosten, wijzigingskosten of andere onverwachte bijkomende
kosten. Met de wintersportkaart ontvangt u direct 5% korting op de totale wintersportvakantie.

Openingstijden:

Wij zijn telefonisch  bereikbaar van ma t/m za  8.00-20.00 uur.

Afspraak op kantoor!

Je bent altijd welkom bij ons op kantoor om je reiswensen te bespreken. Dit kan van maandag t/m zaterdag tijdens openingstijden maar wel even op telefonische afspraak!

.


Een luxe chalet, hotel of appartement. Authentieke dorpjes. Een nieuwe uitdaging. Een supergebied. Prachtige wellness. Top restaurants. Een helikopter vlucht, een eigen skileraar of chalet-girl. Een special reis met Nederlandse Sneeuwfun Ski- en snowboardleraren.

Reisorganisatie Sneeuwfun heeft het allemaal en organiseert met plezier jouw vakantie tot in detail.
ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -