1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. over sneeuwfun

Ons VERHAAL

Sneeuwfun reizen is een reisorganisatie voor wintersportvakanties die zonder tussenkomst van derden jouw wintersportvakantie tot in de puntjes verzorgt. Wij hebben direct contact met de accommodatieverschaffer, winkels, liftmaatschappijen en skischolen in meer 88 sneeuwzekere wintersportgebieden in Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Italie.
Hierdoor is het mogelijk om de laagste prijzen, de scherpste aanbiedingen en de zekerheid dat alles goed geregeld wordt aan te bieden.
Sneeuwfun is een betrouwbare partner. Het reisgeld is verzekerd door lidmaatschap van het SGR.

Wij zijn zelf gedreven wintersporters en gediplomeerd skileraar, staan sinds jonge jaren op de ski’s en op het board. Het bedrijf is geboren uit liefde voor de sneeuw en al 25 jaar met passie gevoerd.
Het doel van Sneeuwfun is om jou als klant te laten genieten van de welverdiende wintersportvakantie. Service, kwaliteit en dienstverlening is waar het om draait. Daarom staan we de klant nog steeds met plezier zelf te woord.


 

Wij kennen ieder wintersportdorp, iedere hotel, chalet, appartement en skigebied persoonlijk en vertellen graag uit eigen ervaringen waar de beste sneeuw ligt en de leukste afdaling te maken is.

Werken voor Sneeuwfun = doen wat we het liefste doen.
Leven voor de sneeuw en dat is zorgen voor een onvergetelijke en onbezorgde wintersportvakantie voor onze klanten.

Daarom zijn wij zelf ook vaak zichtbaar voor onze klant. Tijdens de special reizen geven wij nog zelf ski en snowboardlessen en staan nog altijd zelf de klant graag te woord.
Maar met ons bestaat Sneeuwfun uit een trouw team van partners in binnen en buitenland,  skileraren, accountancy, webdesigners en technische ondersteuning waar wij niet zonder kunnen. Deze contacten houden wij warm en zijn ons zeer dierbaar.


Een luxe chalet, hotel of appartement. Authentieke dorpjes. Een nieuwe uitdaging. Een supergebied. Prachtige wellness. Top restaurants. Een helikopter vlucht, een eigen skileraar of chalet-girl. Een special reis met Nederlandse Sneeuwfun Ski- en snowboardleraren.


Reisorganisatie Sneeuwfun heeft het allemaal en organiseert met plezier jouw vakantie tot in detail.

Ons doel is jou te laten genieten van een onvergetelijke wintersportvakantie en wij regelen met veel plezier tot in de details.

Mark en Mieke

Dagelijks zijn wij telefonisch  (tel 0228-592929 ) bereikbaar van 8.00-20.00 uur of via e-mail info@sneeuwfun.nl
ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -