1. Voordeliger dan rechtstreeks
 2. Geen reserveringskosten
 3. Eenvoudig en betrouwbaar
 1. Je bent hier:
 2. home
 3. over sneeuwfun

Ons VERHAAL

Geboren uit hobby.

Sneeuwfun reizen is een reisorganisatie voor wintersportvakanties  die zonder  tussenkomst van derden jouw  wintersportvakantie tot in de puntjes verzorgt. Wij hebben direct contact met de accommodatieverschaffer, winkels, liftmaatschappijen  en skischolen  in meer dan 70 sneeuwzekere wintersportgebieden.
Hierdoor is het mogelijk om de laagste prijzen, de scherpste aanbiedingen en de zekerheid dat alles goed geregeld wordt te bieden.
Sneeuwfun is een betrouwbare partner;  Het reisgeld is verzekerd door lidmaatschap van het SGR

Wij zijn zelf  gedreven wintersporters en gediplomeerd skileraar, staan sinds jonge jaren op de ski’s en op het board. Het bedrijf is geboren uit liefde voor de sneeuw en al bijna 25 jaar met passie gevoerd.
Het doel van Sneeuwfun is om jou als klant te laten genieten van de welverdiende wintersportvakantie. Service, kwaliteit en dienstverlening is waar het om draait. Daarom staan we de klant nog steeds met plezier zelf te woord.
Wij kennen ieder wintersportdorp, iedere hotel, chalet, appartement en skigebied persoonlijk en vertellen graag uit eigen ervaringen waar de beste sneeuw ligt en de leukste afdaling te maken is.

Dus wat de wensen ook zijn; Een luxe chalet, hotel of appartement. Authentieke dorpjes. Een nieuwe uitdaging. Een supergebied. Prachtige wellness. Top restaurants. Een helikopter vlucht, een eigen skileraar of chalet-girl. Een special reis met Nederlandse Sneeuwfun Ski- en snowboardleraren: Reisorganisatie Sneeuwfun heeft het allemaal en organiseert met plezier jouw  vakantie tot in detail.


Ons doel is jou te laten genieten van een onvergetelijke wintersportvakantie en regelt met veel plezier tot in de details

Mark en Mieke

Dagelijks zijn wij telefonisch  ( tel 0228-592929 ) bereikbaar van 8.00-20.00 uur of  via e mail info@sneeuwfun.nl

De 6 V's van Sneeuwfun
 • Vertrouwen
 • Verleiden
 • Veranderen
 • Vakkundig
 • Veelzijdig
 • Voordelig

Sneeuwfun bestaat al bijna 25  jaar en met het SGR lidmaatschap is uw reisgeld goed gedekt, dat geeft vertrouwen
Met Service, Prijs,  Kwaliteit en Dienstverlening, verleiden wij om een wintersportvakantie via Sneeuwfun te boeken
Sneeuwfun gaat mee met de marktbewegingen, zijn flexibel en kunnen snel veranderingen inbrengen. Ook de wens en behoefte kan veranderen ook hier zijn wij zeer soepel. Vakkundig doordat alle bestemmingen en accommodaties zijn persoonlijk bezocht en ieder skigebied persoonlijk dookruisd op de ski's . Met meer dan 70 sneeuwzekere bestemmingen zijn wij behoorlijk veelzijdig5% korting op de totale wintersportvakantie met de wintersportkaart. Wij  durven te zeggen dat we altijd voordeliger zijn dan ter plaatse.
ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -