1. Voordeliger dan rechtstreeks
 2. Geen reserveringskosten
 3. Eenvoudig en betrouwbaar
 1. Je bent hier:
 2. home
 3. wintersport in zwitserland

Wintersport in Zwitserland

Nieuw bij Sneeuwfun
Na jaren van afwezigheid hebben wij besloten, na een meer dan geslaagd werkbezoek aan Zwitserland, om dit prachtige wintersportland waar de eerste skisporen ooit werden gezet weer op te nemen in het wintersportaanbod van Sneeuwfun. Veel skiërs en snowboarders zullen na een wintersport in Zwitserland direct verliefd worden en nooit meer ergens anders naartoe willen.
DE BERGEN ZIJN MOOIER DAN WAAR OOK!

Zwitserland is het land van de extremen. Van kleine "geheime" authentieke skigebieden zoals Stoos. Tot de megaskigebieden van Les Quatres Vallees met Nendaz. De 650 km van Les Portes du Soleil en niet te vergeten de hoge toppen van de Matterhorn en Jungrfau met Wengen, Murren en Grindelwald.

Het heerlijke Engelberg hebben wij herondekt en in ons hart gesloten. Hier zijn skiweekenden en kort verblijf mogelijk. Aankomen en vertrekken wanneer jij wilt om een paar dagen ongekend te genieten in dit heerlijke gebied. Een ideale bestemming voor een bedrijvenuitje met de onderneming of even met vrienden ertussenuit!

Beleef de winter in Zwitserland.
Wij maken graag een persoonlijk reisvoorstel op maat!

Bergsport en Wintersport in Zwitserland

Als 50% van het land bedekt is door Alpentoppen en dalen moeten sporten als bergbeklimmen, ijsklimmen en wintersport wel in de genen van de Zwitsers zitten en dat is dan ook zo. Veel Alpenpieken zijn adembenemend mooi en zeker het symbool van Zwitserland. De 4478 meter hoge Matterhorn is een magneet voor klimmers en kijkers. U kunt met de Glacier Express vanuit St Moritz naar Zermatt rijden, waar de berg majestueus er bovenuit torent.

Veel Alpenhellingen zijn zeer geschikt voor skiërs en het begrip wintersport is dan ook uitgevonden in St Moritz, waar een hoteleigenaar zich afvroeg hoe hij zijn Engelse toeristen ook in de winter naar het berggebied kon lokken. Waar het aanvankelijk toch vooral om skiën ging, is de wintersport tegenwoordig een veelzijdige vakantievorm met veel verschillende activiteiten. Beginnende skiërs, zwarte piste fans, langlaufers, snowboarders en off-piste skiërs, iedereen kan terecht in Zwitserland en voor iedereen is er een skigebied dat past bij zijn of haar wensen. Naast die gangbare sporten zijn er ook steeds meer alternatieve wintersporten. Ook rodelaars, gletsjerskiërs, liefhebbers van ski-joering en curling kunnen dus terecht in dit moderne wintersportcentra.

Sneeuwfun tipt de volgende bestemmingen

 1. Engelberg

  Wintersport in Engelberg is zeer geschikt voor de gevorderde wintersporter die uitdaging zoekt of wil freeriden. Ook weekendski

  1. Authentiek dorp
  2. Familie bestemming
  3. Dichtbij de piste
  4. Luxe accommodaties
  5. Sneeuwfun begeleiding
  6. Groeps bestemming
  7. Vanaf Utrecht 835 km.
 2. Jungfrau Region Grindelwald, Mürren en Wengen.

  De Jungfrau Region met de dorpen Grindelwald, Mürren en Wengen in het Berner Oberland. Slechts 867 km vanaf Utrecht

  1. Authentiek dorp
  2. Groot skigebied
  3. Familie bestemming
  4. Dichtbij de piste
  5. Luxe accommodaties
  6. Groeps bestemming
  7. Vanaf Utrecht 867 km.

Klanten over skivakanties in Zwitserland

Weer terug naar waar we begonnen zijn Wat een heerlijk weekend hebben we gehad. Engelberg is zeker een aanrader en geslapen op de berg bij Trubsee. S morgens direct de eerste lift naar boven.

Waardering:

Alleen op de berg

Meedere keren in Trubsee Alpine Lodge geslapen. Je staat 's ochtends als eerste op de piste en de stilte om je heen als iedereen aan het eind van de middag weer in het dal zit is geweldig. Insider tip: sla het Indiase buffet tijdens de Indiase avond over en vraag om kaasfondue of een andere Zwitserse specialiteit.

Waardering:

Ik beveel dit dorp en skigebied echt aan Het is niet zo'n groot skigebied als ik in Frankrijk gewend ben maar wat hebben wij hier genoten. Het voordeel was dat het prachtige pistes voor gevorderden zijn in een bloedmooie omgeving.  De afdaling naar het dorp is leuk lang

Waardering:

ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -