1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. wintersportkaart

5% korting* op de totale wintersportvakantie met de wintersportkaart

Met de wintersportkaart is de wintersportvakantie een stuk voordeliger.

Met de wintersportkaart ontvang je 5% korting* op alle wintersportreizen, 2 jaar lang!

- 5% korting* op je hele wintersportvakantie.

De wintersportkaart kost normaal € 59,00. bij boeking van een wintersport via Sneeuwfun NU  € 29.50 en ontvang direct 5% korting* op de hele wintersport!

 

VOORBEELD;
Een complete wintersportvakantie voor een gezin kost € 1.500,00
Koop de wintersportkaart voor € 29,50
Ontvang DIRECT een korting van  € 75,00

Bovendien krijg je ook bij de deelnemende bedrijven 5% korting op al je wintersportaankopen, 2 jaar lang!

*Geen korting mogelijk op sneeuwbestemmingen in Oostenrijk,  Italië, skipassen met familiekorting, catering, skiles via ESF, een overnachtingshotel voor onderweg, vervoer, afspraakprijzen, snowblendskiweekenden ( FR3006)  en boekingen via www.skimateriaal.nl , en www.snowboardmateriaal.nl

 Met jouw wintersportkaart krijg je 5% korting op je winterportaankopen via  Herqua Sports gebruik de kortingscode Sneeuwfun5
Huur skimateriaal nodig?
Met je wintersportkaart ontvang je direct   5% korting op de totale huur van het skimateriaal.  Dit kan oplopen tot 50% ten opzichte van de huurprijs  ter plaatse.

Met de wintersportkaart krijg je 5% korting* op al onze wintersportreizen, en dat niet voor een tijdelijke periode, maar voor maar liefst 2 jaar! Dat betekent dat je niet alleen kunt genieten van een voordelige wintersportvakantie, maar ook van talloze andere voordelen. Profiteer van de korting op je vakantie, je wintersportaankopen en je skimateriaalverhuur en maak je wintersportervaring nog compleet! Bestel vandaag nog je wintersportkaart en begin met besparen op je winteravonturen.

Geniet direct van voordeel!
Skimateriaal huren
Waarom kiezen voor Sneeuwfun?
Huur skimateriaal voordelig via Sneeuwfun

Al bijna dertig jaar zijn wij actief als een reisorganisatie, gespecialiseerd in wintersportvakanties. Wat ons kenmerkt, is onze onafhankelijkheid en onze  betrokkenheid bij het welzijn van onze klanten.

Onze kernwaarden zijn duidelijk: service, kwaliteit en klantgerichtheid komen bij ons altijd op de eerste plaats. Wij begrijpen dat flexibiliteit in reisvoorwaarden van groot belang is, omdat reisplannen kunnen veranderen, en daarom streven wij ernaar om aan al jouw behoeften te voldoen.

Je kunt met een gerust hart bij ons boeken, want wij bieden een reisgeldgarantie die jouw financiële zekerheid waarborgt. Bij ons ben je in deskundige handen, want ons advies is gebaseerd op onze eigen ervaringen, waardoor we je uitstekend kunnen begeleiden bij het plannen van je perfecte wintersportvakantie.

Bovendien willen we dat je optimaal kunt genieten zonder je zorgen te hoeven maken over extra kosten. Daarom brengen wij geen reserveringskosten in rekening.

Met onze wintersportkaart ontvang je een aantrekkelijke korting van 5% op de totale kosten van je wintersportavontuur. Het is onze manier om jouw reis nog voordeliger te maken.

Tot slot, al het reisgeld is altijd gedekt door SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden lidmaatschap). Hiermee ben je verzekerd van financiële bescherming, wat je extra gemoedsrust geeft bij het boeken van je wintersportvakantie.

www.skimateriaal.nl

Huur skimateriaal voordelig via Sneeuwfun

ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -