1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. sneeuwfun agent

Sneeuwfun is op zoek naar ambassadeurs

Bijna 1 miljoen Nederlanders gaan jaarlijks naar de sneeuw om te genieten van een welverdiende wintersportvakantie. Sneeuwfun is daarom altijd op zoek naar nieuwe klanten die hun vakantie willen reserveren via onze betrouwbare, voordelige en eerlijke reisorganisatie.
Als klant van Sneeuwfun ken jij onze reisorganisatie en daarom willen wij vragen om als ambassadeur van Sneeuwfun te helpen bij het vinden van nieuwe klanten.

Het doel van Sneeuwfun is om voor de klant een onvergetelijke wintersportvakantie te verzorgen en alles tot in de puntjes te regelen. Dit doen wij al ruim 20 jaar met volledige overgave en passie en met veel liefde voor de sneeuw!

Heb jij ervaring met Sneeuwfun en kun je terugkijken op een heerlijke wintersportvakantie? Of heb jij een goed advies van Sneeuwfun gekregen tijdens je zoektocht naar een bestemming? Dan vragen wij om je ervaringen als AMBASSADEUR van Sneeuwfun te delen met familie, vrienden en kennissen.

Door jouw enthousiasme geef je de nieuwe klant van Sneeuwfun het plezier en vertrouwen om een wintersportvakantie via Sneeuwfun Reizen te boeken.

Uiteraard zijn wij bijzonder dankbaar als jij ons wilt aanbevelen en om onze dankbaarheid te tonen willen wij onze ambassadeurs belonen!
Dit doen wij als volgt:
  • ALTIJD een GRATIS wintersportkaart twv €29.50 voor de nieuwe klant met direct 5% korting op de wintersportvakantie;
  • 2 nieuwe boekingen* aanbrengen = Gratis 1x huur complete skiset beginner/lichtgevorderde; ter waarde van €89
  • 5 boekingen*   = 5% extra korting op je eigen wintersportvakantie
  • 10 boekingen* = Gratis skipas voor de ambassadeur!
  • 15 boekingen* = GRATIS wintersportvakantie voor 2!


*Een boeking is een apart appartement en alleen geldend voor nieuwe klanten. 

ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -