1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. sneeuwfun agent

Sneeuwfun is op zoek naar ambassadeurs

Bijna 1 miljoen Nederlanders gaan jaarlijks naar de sneeuw om te genieten van een welverdiende wintersportvakantie. Sneeuwfun is daarom altijd op zoek naar nieuwe klanten die hun vakantie willen reserveren via onze betrouwbare, voordelige en eerlijke reisorganisatie.
 

Het doel van Sneeuwfun is om voor de klant een onvergetelijke wintersportvakantie te verzorgen en alles tot in de puntjes te regelen. Dit doen wij al ruim 25 jaar vol  passie en met veel liefde voor de sneeuw!

Heb jij ervaring met Sneeuwfun en kun je terugkijken op een heerlijke wintersportvakantie? Of heb jij een goed advies van Sneeuwfun gekregen tijdens je zoektocht naar een bestemming? Dan vragen wij om je ervaringen als AMBASSADEUR van Sneeuwfun te delen met familie, vrienden en kennissen.

Door jouw enthousiasme geef je de nieuwe klant van Sneeuwfun het plezier en vertrouwen om een wintersportvakantie via Sneeuwfun Reizen te boeken.

Uiteraard zijn wij bijzonder dankbaar als jij ons wilt aanbevelen en om onze dankbaarheid te tonen willen wij onze ambassadeurs belonen!
Dit doen wij als volgt:
  • ALTIJD een GRATIS wintersportkaart twv €29.50 voor de nieuwe klant met direct 5% korting op de wintersportvakantie;
  • 2 nieuwe boekingen* aanbrengen = Gratis 1x huur complete skiset beginner/lichtgevorderde; ter waarde van €69
  • 5 boekingen*   = 5% extra korting op je eigen wintersportvakantie
  • 10 boekingen* = Gratis skipas voor de ambassadeur!
  • 15 boekingen* = GRATIS wintersportvakantie voor 2!


*Een boeking is een apart appartement en alleen geldend voor nieuwe klanten. 

Bij Sneeuwfun begrijpen we dat een wintersportvakantie meer is dan alleen maar skiën of snowboarden. Het draait om de totale ervaring, vanaf het moment dat je je bestemming bereikt tot het laatste afdalinkje van de piste. Daarom streven we er voortdurend naar om de allerbeste wintersportvakanties te verzorgen.

Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid is ongeëvenaard. We werken nauw samen met onze partners in populaire wintersportgebieden om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke accommodaties, skipassen en services krijgen. Onze vakanties worden met passie en aandacht voor detail samengesteld, zodat je zorgeloos kunt genieten van elke minuut van je vakantie.

Trots op onze ambassadeurs 

Maar we zijn niet alleen trots op de vakanties die we aanbieden; we zijn ook trots op onze ambassadeurs, mensen zoals jij, die ons helpen om de Sneeuwfun-ervaring met anderen te delen. Door je positieve ervaringen en enthousiasme te delen, geef je anderen het vertrouwen om ook voor Sneeuwfun te kiezen. 

En dat brengt ons bij ons Ambassadeursprogramma! Als ambassadeur van Sneeuwfun word je beloond voor je inzet om ons merk te promoten. Je helpt anderen om de schoonheid en opwinding van wintersport te ontdekken en te genieten van de voordelen van onze hoogwaardige vakanties. 

Ben je een wintersporter met een passie voor Sneeuwfun? Wil je anderen inspireren om deel uit te maken van onze gemeenschap van tevreden klanten? Word dan een Sneeuwfun-ambassadeur en geniet van geweldige beloningen, waaronder kortingen op je eigen vakanties en zelfs gratis reizen voor jou en je geliefden.

Samen maken we Sneeuwfun de beste keuze voor wintersportvakanties, en samen creëren we blijvende herinneringen in de sneeuw. Doe mee met ons Ambassadeursprogramma en deel de magie van Sneeuwfun met de wereld!

 

ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -