1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. wintersport overnachtingshotel

Overnachtingshotel (voor bestemming Frankrijk)

Met de eigen auto naar de Wintersport

Indien u de weg van en naar uw vakantiebestemming met uw eigen auto wilt afleggen, zorgt Sneeuwfun ervoor dat u bij uw reisbescheiden een uitgebreide routebeschrijving ontvangt. Als u niet in één keer naar uw bestemming wilt doorrijden, zijn er diverse mogelijkheden voor een overnachting onderweg.
U kunt kiezen om direct naast de snelweg een hotel te nemen en hier lekker een paar uurtjes te gaan slapen. Wij hebben een hotel geselecteerd waar uw vakantie direct begint. Het hotel ligt in Beaune, waar u een warm onthaal krijgt. De poorten van de stad staan wijd open om u als toerist te ontvangen. De afslag Beaune ligt tussen Dijon en Mâcon. Een mooie plaats op de route naar de bergen en op ca. 3 uur rijden van uw wintersportbestemming. Dat stuk bewaart u voor de volgende dag en u komt uitgerust op uw bestemming aan. Op de vertrekdag zou u de hele dag nog kunnen skiën of boarden, slechts drie uur rijden en dan de volgende dag uitgerust op weg naar huis.

Voordelen van een overnachtingshotel:

  • Gunstig gelegen aan de doorgaande wegen.
  • Uitgerust het laatste deel naar uw vakantiebestemming afleggen.
  • Ideaal als u op de dag van aankomst of vertrek wilt gaan skiën of boarden.
  • U vermijdt de files.

Neem geen risico en ga niet bij nacht en ontij op zoek naar een hotel, maar boek deze overnachting tegelijk met uw wintersportvakantie.

Vanaf Beaune bent u snel op de volgende bestemmingen; Valmorel, Tignes, Val d’Isere, La Plagne, Les Coches, Montalbert, Les Arcs, Vallandry, Val Thorens, Les Menuires, Meribel, Courchevel, La Tania en La Rosière.

  • Bij de kamerprijs wordt vooraf €1.65 pp toeristenbelasting vooraf  in rekening gebracht

Boek uw overnachtingshotel


ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -