1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. ski en snowboard les

Ski en Snowboard lessen

Een wintersportvakantie draait niet alleen om de betoverende bergen, de sprankelende sneeuw en de adrenalinekick op de piste. Voor velen is het leren skiën of snowboarden een cruciaal onderdeel van de ervaring. Bij Sneeuwfun begrijpen we dit maar al te goed en werken we samen met de beste skischool in de wintersportdorpen van Frankrijk om ervoor te zorgen dat jouw leerervaring onvergetelijk en veilig is. We hebben ook aantrekkelijke afspraken gemaakt voor het vooraf reserveren van skilessen, zodat je zeker bent van een plekje en kunt profiteren van kortingen.

Vooraf voordelig Skilessen boeken bij Sneeuwfun

Het is altijd een goed idee om je ski- en snowboardlessen vooraf te boeken via Sneeuwfun. Hiermee vermijd je niet alleen teleurstellingen vanwege volgeboekte lessen, ter plaatse maar weet je ook dat de lessen netjes geregeld zijn.  

SPECIALS in Prapoutel met Nederlandse Sneeuwfun skileraren.

In de thuisbasis van Sneeuwfun, Prapoutel gaan we nog een stap verder. Hier worden de ski- en snowboardbegelieidng  gegeven door Nederlandse Sneeuwfun skileraren ( alleen in week 15 februari). Dit betekent dat je trainingen kunt volgen in je eigen taal.

  • 4x 2 uur  €89,-.
  •  6x 2 uur  €119,-.

Deze prijzen zijn inclusief een extra 5% korting van de wintersportkaart  De skitrainaingen zijn beschikbaar voor iedereen vanaf 5 jaar, dus het hele gezin kan deelnemen en plezier hebben op de piste.

Vraag nu ESF ski/snowboardles aan bij Sneeuwfun.


Ben je een robot?
ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -