1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. wintersport in frankrijk
  4. isola 2000

Isola 2000 iCode: FR09

  1. Dichtbij de piste
  2. Groeps bestemming
  3. Voordelige keuze
  4. Skigebied informatie

Een bijzondere skibestemming vlakbij Nice

Op het hoogste punt van het skigebied van Isola 2000 is het even tijd om in de ogen te wrijven.
Het is ongelooflijk, maar waar. Daar ligt, nog geen 100 km verderop, de Middellandse Zee te stralen in het zonlicht.

Perfect voor Shortstay of weekend Ski

Door de snelle aansluiting vanaf de luchthaven van Nice is Isola 2000 ook bijzonder geschikt voor een korter verblijf. Er gaat een bus (2x per dag), slechts 4 euro per persoon, maar natuurlijk is ook het vervoer per huurauto of taxi mogelijk.
Overdekte winkelpromenade aan de voet van de skipiste.
Het centrum van Isola 2000 heeft een overdekte winkelpromenade met winkels, skishops barretjes, restaurants en een disco.

Zon en sneeuw garantie

Door de geografische ligging vangt Isola 2000 altijd heel veel Sneeuw. Van vroeg in het seizoen tot laat in April. Isola 2000 durft te garanderen dat er altijd zon en sneeuw is tot aan het dal!

Ultiem genieten een weekend ISOLA 2000

Vrijdag met het vliegtuig naar Nice
Een vroege vlucht. Direct aansluiting met de bus en al vroeg op de piste.
Het hele weekend skien en zondag avond weer naar huis.
Een onvergetelijk skiweekend!!

Skigebied informatie

Skigebied- Isola 2000 (1800-2600 meter)

Isola 2000 ligt altijd te stralen in het zonlicht. ZON en SNEEUW garantie bieden ze hier van december tot mei

120 km geprepareerde piste waarvan:816165 23 skiliften
✔  sneeuwzeker   langlauf loipes
✔  funpark   wandelroutes

Op het hoogste punt van het skigebied van Isola 2000 is het even tijd om in de ogen te wrijven. Het is ongelooflijk, maar waar. Daar ligt, nog geen 100 km verderop de
Middellandse Zee te stralen in het zonlicht.

Isola 2000 is het meest zuidelijke skistation van de Franse Alpen. Nog geen anderhalf uur rijden van de luchthaven Nice is dit skigebied ook voor een kort verblijf een aanrader.

PeriodeKindVolwassenSeniorenFamilie
Skipas voor 6 dagen 131 175 145
Skipas voor 7 dagen 146 190 165
- Kinderen = tot 12 jaar
- Senioren = 62 tot 73 jaar en kinderen van 12 tot 17 jaar zelfde prijs
- Gratis skipas voor kinderen tot 5 jaar en 72+

Klanten over Isola 2000

Strand en Sneeuw combineren Als je alles al een keer gedaan hebt met het bedrijf. Wat doe je dan. Strand  en Sneeuw combineren dachten wij en zo hebben we een reis laten uitwerken door Sneeuwfun.
Een lunch aan het strand en dan in een all inclusive hotel in Nice waar we ook de beschikking hadden over een ruimte voor vergadering. Dit was een reisje om nog lang te heriinneren. Bedankt voor het regelwerk!

Waardering:

Zonnig in de sneeuw Centraal gelegen dorp die makkelijk bereikbaar is. Erg leuk voor short stay maar we hebben ons hier ook zeker een week vermaakt. Mooie zonnige dagen door de ligging van het gebied. De sneeuw was verbazingwekkend goed. Mooie pistes zijn er te vinden, in het gebied wel een paar oudere liften. We hebben heerlijk genoten van onze vakantie.

Waardering:

Zo leuk Wat hebben wij genoten van een weekend naar de sneeuw. Een voordige vlucht geboekt naar Nice en vandaar met de bus naar Isola 2000. 3 Heerlijke dagen op de piste en als afsluiting van dit onvergetelijke skiweekend nog wat gegeten op het strand. Het vliegveld ligt  bijna aan de boulevard van Nice en als je tijd over hebt is dit zeker een aanrader. Wij waren het laatste weekend van Maart en de sneeuw was nog super.

Waardering:

Weekend naar de sneeuw! Wij zijn een weekend naar Isola 2000 gegaan. Een ideale verbinding vanaf het vliegveld met de bus. Mooie sneeuwzekere pistes en genoeg restaurants en barretjes te vinden in het dorp! Wij zaten in Hotel Le Pas du Loup. All in Inclusive met heerlijk buffet en na het ontbijt direct op de piste! Als afsluiter van de dag een duik in het zwembad.

Waardering:

ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -