1. Voordeliger dan rechtstreeks
 2. Geen reserveringskosten
 3. Eenvoudig en betrouwbaar
 1. Je bent hier:
 2. home
 3. wintersport in frankrijk
 4. oz en oisans

Oz en Oisans iCode: FR28

 1. Groot skigebied
 2. Geschikt voor families
 3. Dichtbij de piste
 4. Voordelige keuze
 5. Vanaf Utrecht 1045 km.
 6. Skigebied informatie

Kindvriendelijk skistation in een groot skigebied

Kindvriendelijk skistation voor een gezellige familie skivakantie midden in een super groot skigebied waar ook Alpe d’Huez deel van uitmaakt en waar de langste zwarte afdaling te vinden is.

Oz en Oisans ligt verscholen tussen de dennenbomen en staat bekend als zeer kindvriendelijk dorp.
In Oz en oisans zijn luxe appartementen, een hotel, vrijstaande chalets direct op de piste maar ook betaalbare skiappartementen te reserveren. Kortom voor iedereen is er een vakantie te reserveren.

Autovrij skistation in het skigebied Alpe D Huez

Oz en Oisans is een klein knus skistation waar twee snelle gondelbanen direct toegang geven tot het centrum van het machtige skigebied “les Grandes Rousses.
Het centrum is autovrij en er zijn diverse winkels, een supermarkt, lekkere restaurants, enkele gezellige bars, een bioscoop en een klimhal te vinden.

Skigebied informatie

Skigebied- Alpe d'Huez Grand Domaine Ski (1250-3330 meter)

Sneeuwzeker wintersporten met de langste zwarte afdaling van de wereld

250 km geprepareerde piste waarvan:38323417 84 skiliften
✔  sneeuwzeker ✔  langlauf loipes
✔  funpark ✔  wandelroutes

Op de Pic Blanc, op 3330 meter het hoogste punt van het gebied, begint de zwarte Sarenne over de gletsjer naar beneden. Met zijn 16 km. lengte is dit de langste zwarte afdaling ter wereld. Het hoogteverschil is maar liefst 2000 meter. Om hier op de ski's af te dalen is beslist een bijzondere ervaring.

PeriodeKindVolwassenSeniorenFamilie
skipas voor 6 dagen 251.50 320 275
skipas voor 7 dagen 293.00 370.50 317
Gratis skipas voor kinderen tot 5 jaar
- 5 % extra korting op de liftpassen voor 16december en na 13 april
- Kinderen = 5 tot 13 jaar
- Senioren = 65 tot 71 jaar
- Senioren 72+ 6 dagen skipas € 103.00 en 7 dagen € 116.50
-

Klanten over Oz en Oisans

Een groot skigebied Na jaren naar hetzelfde skigebied te zijn geweest wilde we eens een heel groot gebied maar wel een klein dorpje. Zo zijn we via Sneeuwfun  in Oz gekomen. W e hebben een hele leuke tijd gehad. We hadden een beginner mee en de dalafdaling was wel iets  heftig. De 2e dag  is die dan ook maar met de cabinebaan naar beneden gegaan. Verder hadden we een mooi appartement van Chalet de Neiges alles voldeed aan onze verwachtingen.

Waardering:

Heerlijk geskied, leuk gebied We hebben heerlijk kunnen skien in Oz Oisans. Een leuk dorpje wat echt geschikt is voor de families, er zijn leuke restaurants te vinden en autovrij, erg fijn. Het gebied heeft ons genoeg uitdaging en diversiteit gegeven. Een mooi groot gebied en voor ieder niveau zijn er pistes te vinden!

Waardering:

Gezellig dorp, ideaal met de kinderen Dichtbij de piste in het grote skigebied met veel mogelijkheden voor iedereen. Het dorp is autovrij wat gelijk een fijne uitstraling geeft en ideaal is met de kinderen. Oz en Oisans vonden wij een fijn dorp aangesloten aan een mooi skigebied! Een aanrader.

Waardering:

ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -