1. Voordeliger dan rechtstreeks
 2. Geen reserveringskosten
 3. Eenvoudig en betrouwbaar
 1. Je bent hier:
 2. home
 3. wintersport in oostenrijk
 4. kirchberg - kitzbuhel

Kirchberg - Kitzbuhel iCode: AU03

 1. Authentiek dorp
 2. Groot skigebied
 3. Geschikt voor families
 4. Dichtbij de piste
 5. Goede apres ski
 6. Groeps bestemming
 7. Voordelige keuze
 8. Vanaf Utrecht 920 km.
 9. Skigebied informatie

Gezellig wintersportdorp

Heel romantisch en midden in de Kitzbüheler Alpen ligt het gezellige dorp Kirchberg op 837 m hoogte. U kunt het ook zien als "het kleine zusje van Kitzbühel", waarbij Kirchberg qua aantal overnachtingen niet aan Kitzbühel onderdoet. Het centrum van Kirchberg ziet er leuk uit en er is weinig verkeer te vinden. Een voetgangerszone door het dorpje heen maakt het mogelijk een rustig dagje rond te kijken en te winkelen.

Uitbundige Apres ski

Ook heeft het dorp met haar veelzijdige aanbod van disco´s, bars en pubs, in het kader van après-ski iets te bieden. Wie de eenmalige flair van Kitzbühelse in eigen persoon wilt meemaken, moet een uitstapje naar het voetgangersgebied niet aan zich voorbij laten gaan!

Een skigebied voor gezinnen en beginners

Kirchberg is vooral voor gezinnen en beginners ideaal en met de nieuwe 3-persoons kabelbaan is er ook een perfecte aansluiting op de skigebieden Jochberg en Pass Thurn. Voor een gigantische skisafari in een prachtige bergpanorama staat u zo niets meer in de weg!  
De legendarische Streif in Kitzbühel staat synoniem voor een van de meest traditierijke skiregio's van de Alpen. De skiregio Kitzbüheler Alpen biedt 1.088 pistekilometer

Prominenten uit de hele wereld komen hier niet alleen voor de wedstrijden op de Hahnenkamm, volgens het motto "zien en gezien worden".

Skigebied informatie

Skigebied - Kitz - Kirchberg/ Kitchbuhel (860-1995)

SkigroBraum Kitzbuhel met 6 skigebieden

165 km geprepareerde piste waarvan:1727121 60 skiliften
✔  sneeuwzeker ✔  langlauf loipes
✔  funpark ✔  wandelroutes

Skigroßraum Kitzbühel bestaat uit zes gebieden: Hahnenkamm, Pengelstein, Kitzbüheler Horn, Bichlalm, Jochberg/Paß Thurn en Gaisberg.
In deze skiregio ontbreekt het aan niets. Met 64 snelle kabelbanen en liften zijn de 165 kilometer afdalingen van alle niveaus makkelijk bereikbaar. Bovendien beschikt het gebied over een ultramodern besneeuwingssysteem. Sneeuwzekerheid is gegarandeerd. De Kitzbüheler Horn is deels omgedoopt tot een waar paradijs voor de snowboarder. Hier zijn onder andere een half pipe en quaterpipes.

PeriodeKindVolwassenSeniorenFamilie
ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -