1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws

Dé irritaties van wintersporters bij de skilift 15-11-2021

Dé irritaties van wintersporters bij de skilift

Voor veel mensen is wintersport dé vakantie van het jaar om naar toe te leven. Wegdromend bij de après-ski, even heerlijk in de natuur en tussen de prachtige witte berglandschappen volop sporten maar ook gelijk tot rust komen. Hoe geweldig het ook klinkt, wintersport kan soms ook zodanige irritaties opwekken. Als je al vaker op wintersport bent geweest zul je jezelf hier ongetwijfeld in herkennen. Iedereen die staat te wachten bij de skilift of een dagje op de piste heeft doorgebracht zal dit vast wel eens hebben meegemaakt. Gezucht en geïrriteerde blikken niet mis te lopen…

Lange rij voor de skilift

Dan ben je eindelijk op wintersport, moet je in de ellenlange rij staan voor de skilift; bummer! Zeker in het hoogseizoen in een gewilde wintersportplaats kunnen de rijen soms best lang zijn.

Voordringers

Of het nu bij de kassa van de supermarkt of bij de skilift is. Voordringers zijn en blijven de meeste irritaties opwekken. Nog even snel bij vrienden willen voegen of ineens middenin een mega lange rij komen staan; not done!

Nog even snel

Kom je eindelijk de rij uit en net wanneer je samen met je vrienden plaats neemt in de lift, komt er zich op het laatste moment nog even iemand tussenwormen. Rustig aan!

Sigaret opsteken in de lift

Niks viezer dan iemand die een sigaret opsteekt en vervolgens alle rook in jouw gezicht of richting uitblaast. Niet alleen slecht voor je eigen gezondheid, maar ook gaan je mooie skikleren er nog eens ontzettend van stinken!

Knoflookmond

Nieuwe mensen leren kennen in de lift kan natuurlijk ook heel leuk zijn, maar niet als je misselijk wordt van de stank uit iemands mond bij het voeren van een gesprek. Misschien voortaan maar een pakje kauwgom bijsteken om aan te kunnen bieden?

De lift te snel open doen

Het ongeduld is bij sommige mensen erg hoog! Net zoals de gondel van de skilift; dus wacht gewoon even netjes tot je beugel automatisch omhoog gaat denk ik dan. Dit voorkomt dat er mensen uitvallen en je zal alsnog op tijd uit kunnen stappen.

Stilstaan bij de uitgang van de skilift

Handig! Zeker tijdens het hoogseizoen in een druk gebied. Zo zorgen sommige wintersporters ervoor dat er niet alleen bij het instappen van de skilift een rij vormt, maar ook bij het uitstappen.

 

Maar gelukkig zijn al deze irritaties het 100% waard, want wintersporten is en blijft ontzettend leuk. Tijdens de après-ski kun je je irritaties gelukkig al snel weer loslaten en als je later terug denkt aan je vakantie zal je je de prachtige bergen en het heerlijke ski-en snowboarden veel beter herinneren dan die paar momenten van irritatie.


Julia

ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -