1. Voordeliger dan rechtstreeks
 2. Geen reserveringskosten
 3. Eenvoudig en betrouwbaar
 1. Je bent hier:
 2. home
 3. wintersport in frankrijk
 4. chamrousse

ChamrousseiCode: FR05

 1. Dichtbij de piste
 2. Groeps bestemming
 3. Voordelige keuze
 4. Vanaf Utrecht 1038 km.
 5. Skigebied informatie

Super voor een skivakantie in Frankrijk

Kijkend over de vallei van Grenoble heeft Chamrousse werkelijk een prachtige ligging. Het aanrijden naar Chamrousse is eenvoudig, alleen het laatste stukje zijn de bergen. Slechts 20 minuten van de snelweg!

Voordelig skistation met mooi Langlauf gebied

Chamrousse is een skistation verscholen tussen de bomen. Chamrousse heeft naast een lekker skigebied ook een pracht van een langlauf domein met 37 km aan gespoorde loipes, op de donalduckschoenen wandelen door dit uitgestrekte beboste terrein, een groot gebied dat alleen toegankelijk is voor snowscooters en een skigebied met 100 km aaneengesloten pistes, met afdalingen voor iedereen.
Groen, blauw, rood en zwarte pistes staan met elkaar in balans, een snowpark, ijsbaan, ijsrijden, paraglyding,ijsduiken en wekelijkse markt, zodat het in chamrousse voor het meest uiteenlopende wintersportgezelschap goed vertoeven is.

Ideale bestemming voor Groepsreizen

Met een groep, het gezin op zoek naar een sneeuwvakantie in Frankrijk? Chamrousse is zeker geschikt voor de wintersportvakantie met het gezin, met een groep of een skiweekend.

Grenoble is eenvoudig met de auto bereikbaar. Vliegveld Grenoble ligt om de hoek!
 


Wintersport aanbiedingen, scherpe prijzen:

 • Domaine de Arcelle is een vakantiewijkje met chaletachtige gebouwen waar ca 8 appartementen per gebouw zijn. Er is een buitzwembad.
 • L Ecrin des Neiges is een comfortabele residence direct op de piste en een lekkere bestemming voor een onvergetelijke wintersportvakantie. De Residence L Ecrin de Neige heeft een binnen zwembad.

Skigebied informatie

Skigebied- Chamrousse (1400-2250m)

Familieskigebied en groepsgebied bij uitstek bij Grenoble

90 km geprepareerde piste waarvan:816148 46 skiliften
✔  sneeuwzeker ✔  langlauf loipes
✔  funpark ✔  wandelroutes


Leuk skigebied met uitzicht op de Grenoble-vallei. Het gebied heeft veel prachtige en afwisselende pistes voor iedereen!
Ook een aanrader voor een kort verblijf. Makkelijk bereikbaar met auto en vliegtuig.

Het skidomein biedt ook veel andere mogelijkheden om te genieten van de sneeuw en de natuur. Zo zijn er 37 km. gespoorde langlaufloipes, winterwandelpaden voor duckschoenen, er is een snowscooterpark en er zijn mogelijkheden voor ijsduiken en ijsrijden.

PeriodeKindVolwassenSeniorenFamilie
skipas voor 6 dagen 112.50 180.50 148
- kinderen = 5 tot 11 jr
- senioren 64+ Deze prijs is ook voor junioren 12 tot 18 jaar
ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -