1. Voordeliger dan rechtstreeks
 2. Geen reserveringskosten
 3. Eenvoudig en betrouwbaar
 1. Je bent hier:
 2. home
 3. wintersport in frankrijk
 4. valloire

Valloire iCode: FR45

 1. Authentiek dorp
 2. Groot skigebied
 3. Geschikt voor families
 4. Dichtbij de piste
 5. Luxe accommodaties
 6. Goede apres ski
 7. Groeps bestemming
 8. Voordelige keuze
 9. Vanaf Utrecht 1090 km.
 10. Skigebied informatie

Bruisend skidorp aan de Galibier

Valloire is een authentiek dorp aan de voet van de Col du Calibier. Het dorpsleven in Valloire staat voorop! Het centrum is super gezellig Zo is de kerkklok ieder uur aanwezig en op vrijdag is er de wekelijkse markt. In Valloire worden er tal van activiteiten georganiseerd. De ijssculpturen die elk jaar in januari in de hoofdstraten van Valloire worden gemaakt sieren de gehele winter de straten.
 

Leuk skigebied, bekend bij de Franse wintersportliefhebber

Voor de Franse wintersportliefhebber is Valloire/Valmeinier een gebied van formaat. Een prachtig authentiek dorp en voor Sneeuwfun heeft Valloire iets speciaals en geeft ons een warm gevoel bij de herinnering aan deze bestemming. Wij zorgen er graag voor dat u van een onvergetelijke vakantie geniet in Valloire. Voor iedere wintersporter is hier iets te vinden, zo voor de kleine wintersporter, de langlaufer, maar ook aan de wandelaars is gedacht.

Voordelig op wintersport naar een luxe accommodatie

In Valloire kunnen wij diverse accommodaties bieden, van luxe accommodaties als Chalets du Galibier als voordelige keuzes van Valloire reservations en de goed gelegen en betaalbare toeristen Residence.

Skigebied informatie

Skigebied - Valmeinier - Valloire (1430 - 2750 meter)

2 dorpen Valmeinier / Valloire

160 km geprepareerde piste waarvan:1730348 29 skiliften
✔  sneeuwzeker ✔  langlauf loipes
✔  funpark ✔  wandelroutes

Valloire is een typisch authentiek Frans bergdorp. Valmeinier is een skistation op hoogte. Samen een middelgroot skigebied met uitdagingen aan de kant van Valloire en glooiende hellingen aan de kant van Valmeinier. Het skigebied is interessant voor zowel de beginner als de gevorderde en hier is een modern liftensysteem met gondelliften die je naar een hoogte van maximaal 2750 meter brengen.
In de winter 2020 is de neiuwe skilift La Sandonnière in gebruik genomen die je brengt naar 2750 meter met veel off piste mogelijkheden. Hoogte verschil is totaal 1320 meter.

70% van het skigebied is boven de 2000 meter 50% van de skipisten kan bedekt worden met een sneeuwkannon.

Vanuit Valmeinier/Valloire  is  mogelijk om vanaf Orelle (25 minuten rijden vanaf Valmeinier) met de gondelbaan direct aansluiting te hebben met het gigantische gebied van” Les Trois Vallees”.
Een dagje Val Thorens is dan natuurlijk heel erg leuk.

PeriodeKindVolwassenSeniorenFamilie
Skipas 6 dagen 225.50 265 238.50
Skipas 7 dagen 248.50 292.50 262.50
skipas 6 dagen aankomsten tussen 4 - 17 jan en na 15 mrt 2025 175 207 186
skipas 6 dagen tussen 18 - 7 feb en 8 - 14 mrt 2025 198.50 233 210
- Gratis skipas voor kinderen tot 5 jaar en 75+
- Senioren = 65+
- Kinderen = 5 tot 13 jaar

Klanten over Valloire

Een verrassing Als Oostenrijk liefhebbers wilde we toch een keertje naar Frankrijk om daar te kijken. Via Sneeuwfun kwamen wij in Valloire terrecht. Wat hebben we genoten van de mooie brede piste. De uitdaging. Het gezellige dorp en appartementen direct aan de piste. Volgend jaar gaan we weer naar Frankrijk. We hebben op aanraden van Sneeuwfun nu voor Val Cenis gekozen en zijn benieuwd. Fam de Wit, Alkmaar

Waardering:

Heerlijk genoten van Valloire We kijken terug op een heerlijke week in Valloire. We hebben genoten van het skigebied. De ene piste was nog mooier dan de andere. Mijn ouders hebben heerlijk gewandeld. Naar Les Verneys, de berg op, naar Moulin Benjamin en om en rond Valloire. We waren het er allemaal over eens dat Valloire een gebied is om nog eens naar terug te keren. Bedankt voor jullie goede keuze van appartement en skigebied voor ons.

Waardering:

Een plek waar wij graag terug komen Het mooiste plekje voor ons om te skien is Valloire. Wij zijn echt verliefd geworden op dit dorp en komen hier dan ook zeer regelmatig terug. Het is een leuk dorp met een fantastische sfeer. Het skigebied is top. Zeer mooie en brede pistes heeft het skigebied.

Waardering:

Zo super leuk

Wij zijn 2 weken op wintersport geweest, wat een luxe. 1 week een appartement in Valloire en daarna nog een prachtige week in Valmenier.
Super leuk met de meiden op de wisseldag van het ene gebied naar het andere gebied geskied. Een aantal keer verwend met een dik laag verse sneeuw. De dorpjes zijn heel verschillend. Valloire een gezellig dorpje waar ook locals wonen. Valmeinier echt een handig skistation met alles in de buurt en alles rond de piste.   

Waardering:

Beetje Oostenrijkse uitstraling

Prima skigebied, leuke dorpen. Beetje Oostenrijkse uitstraling. Apres ski redelijk, restaurants voldoende

Waardering:

Gezellig en een fraai skigebied Wij zijn in Januari naar Vallloire geweest. Normaal is het  in deze tijd altijd heel stil in een dorpje maar doordat er in Valloire allemaal mensen wonen en werken was het er gewoon gezellig. Het skigebied samen met Valmeinier is super leuk. Gezellige restaurantjes op de berg en hedendaagse liften. Kortom genoten van de vakantie.  We willen eigenlijk ieder jaar naar een ander dorp maar denken er nu al over om volgend jaar gewoon nog een keer terug te komen.

Waardering:

Leuk dorp met chaletappartementen Valloire vonden wij een gezellig dorpje, mooie appartementgebouwen en met leuke restaurants. We hebben heerlijke tochten gemaakt door het skigebied van Valloire en ValMeinier. Het skigebied ligt op meerdere kanten van de berg waardoor er veel afwisseling is. Ideaal voor jong en oud.

Waardering:

ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -