1. Voordeliger dan rechtstreeks
 2. Geen reserveringskosten
 3. Eenvoudig en betrouwbaar
 1. Je bent hier:
 2. home
 3. wintersport in frankrijk
 4. alpe d`huez

Alpe d`Huez iCode: FR01

 1. Groot skigebied
 2. Geschikt voor families
 3. Dichtbij de piste
 4. Luxe accommodaties
 5. Goede apres ski
 6. Groeps bestemming
 7. Vanaf Utrecht 1065 km.
 8. Skigebied informatie

Een sneeuwzekere topper

Door de hoogte een garantie voor een sneeuwzekere wintersportvakantie.
Alpe d'Huez  is door de klim in de tour de France een begrip bij de wielrenners. Menig bocht draagt een Nederlandse naam. Een gevoel van respect en trots voor onze wielrennende landgenoten die naam hebben gemaakt bij de klim naar Alpe d’Huez bekruipt ons bij elke meter die wij in een comfortabele auto de weg naar boven afleggen.
Ook bij de wintersporters heeft het gebied van Alpe d’Huez zijn sporen verdiend.

Groot skigebied, meer dan 250 km pistes

Dit uitgestrekte moderne wintersportdorp ligt aan de voet van een magisch skigebied. Door het hoogtebereik van 3330m is het winterseizoen lang en het gebied Grand Rousse van Alpe d'Huez bijzonder sneeuwzeker. In het dorp zijn veel restaurants, gezellige bars, een zwemparadijs, sportcentrum en een ijsbaan. Alpe d'Huez is een bruisend dorp dat uit diverse wijken bestaat en waar een gratis bus voor de verbindingen zorgt.

Voordelige appartementen tot super luxe vrijstaande chalets

Alpe d`Huez heeft ook een prima aprés ski

Skigebied informatie

Skigebied- Alpe d'Huez Grand Domaine Ski (1250-3330 meter)

Sneeuwzeker wintersporten met de langste zwarte afdaling van de wereld

250 km geprepareerde piste waarvan:38323417 84 skiliften
✔  sneeuwzeker ✔  langlauf loipes
✔  funpark ✔  wandelroutes

Op de Pic Blanc, op 3330 meter het hoogste punt van het gebied, begint de zwarte Sarenne over de gletsjer naar beneden. Met zijn 16 km. lengte is dit de langste zwarte afdaling ter wereld. Het hoogteverschil is maar liefst 2000 meter. Om hier op de ski's af te dalen is beslist een bijzondere ervaring.

PeriodeKindVolwassenSeniorenFamilie
skipas voor 6 dagen 244 310 267 976
skipas voor 7 dagen 284.50 359.50 308 1138
Gratis skipas voor kinderen tot 5 jaar
- 5 % extra korting op de liftpassen voor 16december en na 13 april
- Kinderen = 5 tot 13 jaar
- Senioren = 65+

Klanten over Alpe d`Huez

Genoeg te beleven in het grote Alpe d'Huez Wat een heerlijk skigebied met mooie pistes en veel sneeuw. Erg leuk om naar dit gebied te gaan met de familie of een groep vrienden. Zeker een plek om terug te komen en ook ideaal dat je vanuit de appartementen vrijwel direct op de piste staat!

Waardering:

Hier komen wij zeker nog een keertje terug Wij zoeken altijd top accommodaties en worden daarmee altijd fijn gehopen door jullie.  We hebben al een paar mooie skigebieden bezocht en na vorig jaar in Les Menuires te zijn geweest  in een complex van CGH zijn we nu op advies naar  Le Cristal gegaan. Wat een prachtig appartement!!! We hebben een heerlijke vakantie gehad en in dit skigebied  komen wij zeker nog een keertje terug

Waardering:

Groot gebied met veel opties Alpe d'Huez geeft meer dan genoeg mogelijkheden voor de wintersportvakantie. Het skigebied had genoeg uitdaging en was dan ook erg groot met veel opties! Direct vanuit het dorp, met veel leuke restaurants, stonden we zo op de piste!

Waardering:

ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -