1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws

Met collega's naar de sneeuw 08-10-2021

Eerder hadden we het al over wintersport met het gezin, maar daarmee is natuurlijk nog niet alles gezegd. Een hele leuke andere optie is om samen met je collega’s de sneeuw in te duiken. Niet alleen is het vooral heel erg leuk om elkaar beter en anders te leren kennen, ook is het voor jezelf een mooie kans voor een heerlijk uitstapje. Waarom zou je met je collega’s naar de sneeuw gaan? Je leest het hier!

  1. Teambuilding

Het leren kennen van je collega’s buiten de normale werksfeer om in een informele setting, resulteert vaak ook in betere prestaties op de werkvloer. Doordat je elkaar beter kent is het ook makkelijker om over andere zaken met elkaar te communiceren. Zeker met wintersport zal lang niet iedereen zich op hetzelfde niveau bevinden, een prachtige kans om elkaar te helpen, motiveren en stimuleren wat zal leiden tot een betere connectie. Deze teamspirit blijft vaak na het uitje ook nog hangen, wat de prestaties zal verbeteren.

  1. Ontspanning

Even ontsnappen van de drukke wereld, alle werkstress vergeten en jezelf en je team onderdompelen in een nieuwe cultuur, sport en heerlijk eten is nooit verkeerd. Zo komen jij en je collega’s eens echt tot rust, waardoor jullie na de vakantie weer vol aan de bak kunnen én extra gemotiveerd zijn. Een week vol afleiding en frisse lucht kan zelfs leiden tot veel nieuwe innovatieve ideeën.

  1. Leuke beloning

Door samen met het team op wintersport te gaan, voelen je collega’s zich extra gewaardeerd en heeft iedereen gedurende het gehele jaar iets om naar uit te kijken. Wie wil er nu niet een lang weekend of een week even heerlijk tussenuit?

  1. Je leert elkaar écht kennen

Door eens echt de tijd te nemen voor gesprekken met elkaar, in plaats van vluchtig bij het koffiezetapparaat te vragen hoe zijn of haar weekend was, leer je je collega’s veel beter en intensiever kennen. Dit kan zelfs leiden tot levenslange vriendschappen. Je collega’s maken een belangrijk deel uit van je dagelijkse leven en als je een goede band hebt, heb je ’s ochtends nog meer zin om naar je werk te gaan; want je ziet je vrienden ook gelijk!

  1. Goeie beproeving

Het leren van een nieuwe sport is niet altijd makkelijk en geeft veel karakteristieken bloot. Zo is het snel genoeg te zien of de desbetreffende collega een echte doorzetter is of na een aantal pogingen opgeeft en toch liever achter de bar neerploft. Dit soort informatie kan altijd handig van pas komen op de werkvloer later; je weet wat je aan iemand hebt.

Natuurlijk houdt niet iedereen van de kou en kan het flink oplopen in de kosten mocht je met een groot team zijn, maar er zijn zeker genoeg voordelen om jou en je team eens te trakteren op een winters uitje!


ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -