1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws

Sfeervol skien in Frankrijk 10-09-2021

5 Sfeervolle wintersportgebieden in Frankrijk!

Frankrijk staat bekend om zijn mooie skigebieden met zijn ontelbare kilometers skipiste. Een land voor zowel beginnende als gevorderdere skiërs en snowboarders. Door de vele mogelijkheden in Frankrijk kun je er keer op keer nieuwe pistes ontdekken. Maar is Frankrijk ook sfeervol? JAZEKER! Frankrijk kent veel verschillende wintersportgebieden die heel gezellig zijn om met vrienden, familie of samen naartoe te gaan. Wij zetten 5 sfeervolle Sneeuwfun gebieden voor jou op een rijtje:

Les Saisies

Les Saisies staat bekent om zijn authentieke en gezellig dorpje met uitzicht op de Mont Blanc. Een perfecte bestemming voor families en vrienden die samen willen genieten van een sfeervolle wintersportvakantie. Les Saisies heeft vele winkels, restaurants en bars. Het drop is bijna omringt met alleen maar pistes waardoor je vanuit je accommodatie direct op de ski’s kunt stappen. Het skigebied bestaat uit 185 kilometers piste voor zowel beginners als gevorderde. Je kunt altijd met een blauwe of rode piste terug naar het dorp komen. Voor de vriendengroepen en families onder ons is er een leuk Snowpark voor snowboarders en freestyle skiërs. Dit dorp kun je op onze website vinden onder de iCode; FR21

La Toussuire

La Toussuire heeft als groot voordeel dat er bijna altijd sneeuw ligt. Dit komt omdat het skidorp op een hoogte van 1750 meter ligt. La Toussuire is een ideale plek voor de wintersport liefhebbers die van gezellige terrasjes houden. Met de skipistes voor de deur ligt het sportieve wintersportdorpje op een zonnig plateau met een prachtig rondom 360 graden beeld. Zie jij jezelf al zitten op één van de terrassen?  Bekijk dit dorp op onze website met de iCode; FR15

La Clusaz

La Clusaz is één van de geheimen van de Fransen Alphen. Liefhebbers uit heel Frankrijk komen naar deze bestemming om te genieten van een weekje of zelfs een skiweekendje weg. Het dorp staat bekent om zijn sfeer en après-ski. Een authentiek wintersportdorp waar de gezelligheid goed te voelen is. Sfeer en charme zijn de woorden voor La Clusaz. Dit dorp ligt op slechts 50 kilometer van Genève af en is daardoor ideaal voor de wintersportliefhebbers die graag met het vliegtuig komen. Ben jij benieuwd naar dit dorp? Met de iCode; FR10 kun je alvast een beetje sfeer proeven.

Valmorel

Valmorel is één van onze persoonlijke wintersport favorieten! Dit komt omdat het dorpje ontzettend veel sfeer en gezelligheid uitstraalt. In de avond is het centrum van Valmorel verlicht met duizenden lichtjes. De winkels doen er alles aan om je te vermaken en bieden daarom veel specialiteiten aan. Zo is er een perfecte traiteur r en de winkels staan vol met lekkernijen vanuit de streek. Er zijn veel gezellige restaurants en bars en deze zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit de accommodaties. Valmorel is door al zijn pluspunten een grote favoriet bij ons. Met de iCode; FR47 kun jij kijken of Valmorel ook voor jou een favoriet kan zijn.

Valloire

In ons lijstje met de top 5 sfeervolle skigebieden mag het skidorp Valloire niet ontbreken. In dit bruisende skidorp is het centrum ontzettend sfeervol en gezellig. Iedere vrijdag is er een wekelijkse markt en het dorp kent tal van activiteiten die georganiseerd worden. Elk jaar in januari worden er ijssculpturen gemaakt die de dorpelingen de rest van het seizoen kunnen bewonderen. Ben jij benieuwd naar dit gezellig wintersportdorpje? Bekijk dan de iCode; FR45 op onze website en neem contact met ons op voor meer informatie!

Vind jij het lastig om een keuze te maken voor een wintersportvakantie? Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden en zorgen voor een vakantie op maat gemaakt.

Naomi

 

 

ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -