1. Voordeliger dan rechtstreeks
 2. Geen reserveringskosten
 3. Eenvoudig en betrouwbaar
 1. Je bent hier:
 2. home
 3. wintersport in frankrijk
 4. la toussuire

La Toussuire iCode: FR15

 1. Authentiek dorp
 2. Groot skigebied
 3. Geschikt voor families
 4. Dichtbij de piste
 5. Groeps bestemming
 6. Voordelige keuze
 7. Vanaf Utrecht 1087 km.
 8. Skigebied informatie

Op zonnig plateau in het skigebied Sybelles met 315 km piste

La Toussuire is een ruim skidorp dat op een sneeuwzekere hoogte van 1750 meter ligt. La toussuire heeft alle mogelijkheden om er van een welverdiende rustige vakantie te genieten.

La Toussuire ligt midden in het skigebied Les Sybelles, met 315 km aaneengesloten skipistes direct voor de deur.  
La Toussuire is een echt sportief dorp met een gezellig centrum met veel terrasjes. La Toussuire ligt op een zonnig plateau met een prachtig rondom 360 graden beeld.

Comfortabele appartementen direct aan de piste

Via Sneeuwfun zijn er diverse accommodaties in La Toussuire te reserveren;
alle appartementen liggen direct aan de piste in het centrum van La Toussuire

Skigebied informatie

Skigebied - Les Sybelles (1100 - 2620 meter)

Het 4e grootste skigebied van Frankrijk, Les Sybelles met 315 km aaneengesloten pistes

315 km geprepareerde piste waarvan:1845356 64 skiliften
✔  sneeuwzeker ✔  langlauf loipes
✔  funpark ✔  wandelroutes

Onbekend en heel ver weg van het dagelijkse leven ligt het overgrote deel van het skigebied van Les Sybelles.
De rust, charme en een ongekend gevoel maakt ons in dit gebied meester. Daar komt u toch voor!
6 dorpen: Saint Sorlin d’Arves, St. Jean d’Arves, Le Corbier, La Toussuire, Les Bottières en Saint Colomban des Villards. Ruim 315 km geprepareerde pistes.
Het vierde grootste skigebied van Frankrijk. Een bezoekje dus zeker waard en voor iedereen is er een leuke piste te vinden.

PeriodeKindVolwassenSeniorenFamilie
Skipas voor 6 dagen 238.50 295 265.70 1027
Skipas voor 7 dagen 261.70 324.30 292.30 1132
- € 1.50 toeslag voor een Chip skipas .
- Kinderen = 5 tot 12 jr.
- Senioren = 65+.
- Gratis skipas voor senioren 75+ en kinderen tot 5 jaar.
Nieuw
- Familie skipas voor twee volwassenen en twee kinderen tot en met 17 jr. ook wel een tribu skipas genoemd*
* Extra pers. tot en met 17 jr. = € 228.50

Klanten over La Toussuire

Prettig dorp, hoog gelegen Midden in het skigebied Les Sybelles ligt dit leuke skidorp met een gezellige winkelstraat, restaurants . Ook met de carnavals vakantie was het nog heel goed te doen met de drukte, We hebben een leuke vakantie gehad en het appartement was helemaal goed. We denken erover om volgend jaar weer terug te komen.

Waardering:

Het leukste dorp volgens ons Van alle dorpen die wij in het skigebied gezien hebben vinden wij dit het leukste dorp. Er heerst een gezellige sfeer. Het dorp ligt midden in het skigebied waardoor dagtochten eenvoudig te plannen zijn.
Vanuit het appartement konden wij zo de piste op en ook weer tot voor de deur terugskien.
Er zijn ook veel andere dingen te doen. Zo hebben wij een snowscootertocht gemaakt.

Waardering:

De hele middag zon op het balkon Van La Toussuire wisten we al dat het op een hoogteplateau lag maar dat er de hele week zoveel zon  zou zijn en als we thuis kwamen van een dag skien konden we tot de zon onder ging nog heerlijk genieten op het balkon. We hebben een heerlijke vakantie gehad en zijn nog niet uitgekeken in dit dorp en skigebied.

Waardering:

Leuke plaats met zonnige ligging en lekker appartement We waren op vakantie via Sneeuwfun naar La Toussuire. Dit is een erg leuke  plaats met een zonnige en gunstige ligging wat hoogte betreft. Er zijn genoegrestaurants waar je  kunt eten. Onze accommodatie was pal naast de piste, dat was echt ideaal.  et skigebied Les Sybelles waar La Toussuire deel van uitmaakt is uitgebreid en overzichtelijk voor iedereen

Waardering:

Veel plezier gehad Met veel plezier kijken wij terug op de vakantie in La Toussuire. Nadat we jaren naar Valloire waren geweest wilde we iets anders en we zo blij dat we weer eens een nieuw skigebied hebben kunnen ontdekken. Het chalet was fijn en had een goede ligging in het dorp en aan de piste.

Waardering:

Volgend jaar willen wij hier weer naartoe! Het gebied Les Sybelles kende we al van een eerdere skivakantie naar  St Jean d' Arves zaten. Het voordeel van La Toussuire is dat het een mooie zonnige ligging heeft, dat het midden in het skigebied ligt en dat er fraaie accommodaties zijn. Wij zaten in Residence  Les Hauts de Comborciere.  Echt helemaal top en wij willen hier volgend jaar weer naartoe! 
Mark en Mieke bedankt weer voor het verzorgen van de zoveelste wintersportvakantie. Wij zijn blij dat jullie dit altijd voor ons regelen en als er iets moet wijzigingen dat dit altijd zo zonder kosten kan. Nu was dit weer fijn omdat wij ski's gekocht hadden. Het huur werd kosteloss voor ons geannuleerd. Nogmaals bedankt en weer tot een volgende vakantie!

Waardering:

Appartement aan de piste in een mooi gebied La Toussuire is een leuk dorp voor een heerlijke vakantie. Ons appartement, Les Hauts de Comborciere, lag aan de piste en zo konden we direct het mooie gebied verkennen. Genoeg mogelijkheden in het skigebied les Sybelles. Ook voor het gezin een aanrader.

Waardering:

ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -