1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar

Flaine iCode: FR08

  1. Groot skigebied
  2. Geschikt voor families
  3. Dichtbij de piste
  4. Luxe accommodaties
  5. Goede apres ski
  6. Groeps bestemming
  7. Vanaf Utrecht 990 km.
  8. Skigebied informatie

Sneeuwzeker skistation met uitbundige apres ski

Flaine is ontworpen op de tekentafel.
Er zijn voornamelijk witte gebouwen neergezet in samgengang met de Sneeuw. Door de hoogte van Flaine is het bijzonder sneeuwzeker Het dorp ligt middenin het skigebied “Le Grand Massif met 265 kilometer aaneengesloten geprepareerde pistes. Een van de grotere skigebieden van Frankrijk.
Autovrij wintersportdorp
Flaine is een geheel autovrij dorp dat bestaat uit drie verschillende wijken:
Flaine Forêt, Flaine Forum en Flaine Front de Neige, die met elkaar verbonden worden door enkele openbare liften.  Ongeveer 2 kilometer voor Flaine ligt de wijk Hameau de Flaine. Deze wijk is in een geheel andere, zeer sfeervolle, stijl is gebouwd en waar zich ongeveer 65 in Noorse stijl gebouwde chalets bevinden.

Voor een groep, familie of Powder zoeker!

Flaine is  een perfecte locatie voor een onvergetelijke wintersportvakantie waar het naast de groepen, doorgewinterde skier en poeder zoeker ook voor de families met kinderen veel te doen is.  Zo is er een overdekt zwembad en goede opvangmogelijkheden. De freerider kan hier vaak in het seizoen powder afdalingen maken!

Betaalbare wintersportvakanties maar ook luxe vrijstaande skichalets

In Flaine kunt u via Sneeuwfun diverse appartementen reserveren. Er zijn splinternieuwe accommodaties die Sneeuwfun graag voor u reserveert, Direct aan de piste met alle luxe en comfort. Wij kunnen echter ook betaalbare wintersportappartementen bieden direct op de piste. Residence La Foret zijn prima appartementen direct aan de piste.
Ook zijn er vrijstaande skichalets. Voor ieder budget is er een geschikte accommodatie te vinden.

Betaald parkeren

In Flaine is het betaald parkeren. De parkeerkosten zijn ca 7.00 pppd voor een garageplaats.

Skigebied informatie

Skigebied- Le Grand Massif (700-2500 meter)

Ruim 265 km geprepareerder pistes rondom Flaine, Les Carroz, Samoens, Sixt en Morillon

265 km geprepareerde piste waarvan:15544911 77 skiliften
✔  sneeuwzeker ✔  langlauf loipes
✔  funpark ✔  wandelroutes

Het skigebied Le Grand Massif is afgelopen jaren steeds bekender geworden bij de Nederlandse en Belgische  wintersporters. Makkelijk bereikbaar, sneeuwzeker skigebied met pistes en mogelijkheden voor iedere wintersporter.

Le Grand Massif behoort met 265 km piste tot de top 10 grootste skigebieden in Frankrijk. De pistes bevinden zich tussen 700 en 2.500 meter waardoor je verzekerd bent van goede sneeuwcondities. Het skigebied is omgeven door mooie landschappen en naaldbossen en biedt een geweldig uitzicht op de Mont Blanc

PeriodeKindVolwassenSeniorenFamilie
Skipas voor 6 dagen 283.20 354 283.40
Skipas voor 7 dagen 330.40 413 330.40
2024-2025
- Oplaadbare skipas € 2.- toeslag
- volwassenen 15 tot 74 jr.
- Kinderen = 8 tot 15 jr.
- Gratis skipas voor kinderen tot 8 jaar en senioren 75+

Klanten over Flaine

Jarenlang sneeuw plezier met Sneeuwfun Al meer dan 10 jaar gaan we op wintersportvakantie via Sneeuwfun. Naar Prapoutel met goede Nederlandse skilessen, naar Flaine en naar Val Cenis. Altijd goed geregeld en fijn contact! 

 

Waardering:

Een weekend op pad

Een weekend met een leuke groep mensen op pad is altijd een feestje. Het skigebied vna Flaine biedt mogelijkheden voor iedereen. We zaten in een prima appartement aan de piste. Kortom weer genoten van een skiweekend met het bedrijf geregeld door Sneeuwfun.

Waardering:

Groot skigebied, leuke pistes Het gebied waar Flaine in ligt, Le Grand Massif, was erg fijn om mooie tochten te maken en geschikt voor iedere wintersporter. Het dorpje vonden we iets minder maar dat komt doordat wat minder chaletstijl is gebruikt, appartementen wel goed en compleet. Zeker een mooie plek om te genieten van een fijne vakantie!

Waardering:

Een prachtig skigebied Misschien niet het mooiste dorp maar wat een prachtig skigebied. Wij hadden een chalet geboekt in Les Portes du Grand Massif. Dat zijn dan wel weer hele mooie vakantiewoningen.

Waardering:

ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -