1. Voordeliger dan rechtstreeks
 2. Geen reserveringskosten
 3. Eenvoudig en betrouwbaar

Gerlos iCode: AU09

 1. Authentiek dorp
 2. Groot skigebied
 3. Dichtbij de piste
 4. Goede apres ski
 5. Groeps bestemming
 6. Vanaf Utrecht 958 km.
 7. Skigebied informatie

Gerlos ligt op 1.250 en is met 169 pistekilometers het grootste skigebied van het Zillertal

Het bergdorp is heel erg bekend door haar après-ski-mogelijkheden.
Talrijke bars, discotheken en hutten nodigen uit tot feesten. Met haar afwisselingrijke sport- en recreatiemogelijkheden zoals rodelen, langlaufen, paragliding of winterwandelen heeft de plaats echter meer te bieden dan enkel liften en pistes.
Gerlos heeft zich niet zomaar in de laatste jaren tot een van de meest geliefde wintersportoorden in het Zillertal ontwikkeld.

Midden in het Zillertal arena

Door de perfecte ligging van het oord te midden van de Zillertal Arena beschikt Gerlos over een optimale verbinding aan de gehele skiregio. Met in totaal 143 km makkelijke tot mediumzware pistes en 51 liften biedt de Zillertal Arena voor beginners en gevorderden perfecte voorwaarden.
U bereikt het skioord zowel met de eigen auto als ook met de trein of vliegtuig. Na rond 20 km bereikt u het station in Zell am Ziller of na rond 85 km Innsbruck, waar een vliegveld is.

Skigebied informatie

Skigebied - Zillertal (500 - 3286 meter)

10 skigebieden samen 1 skipas Zillertal Arena

515 km geprepareerde piste waarvan:110921344 1 skiliften
✔  sneeuwzeker ✔  langlauf loipes
✔  funpark ✔  wandelroutes

Het Zillertal Arena met 515 km aan skipistes is een bekende streek voor de Nederlandse wintersporter. Nergens anders zijn zoveel Nederlanders te vinden als in 1 van de die bij het Zillertal Arena zijn aangesloten;

 • Krimml
 • Koningsleiten
 • Gerlos
 • Fugen / Hochfugen
 • Kaltenbach
 • Zell am Ziller
 • Hippach
 • Mayrhofen
 • Finckenberg
 • Hintertux

 De skigebieden zijn echter niet aaneengesloten. Er zijn prima verbindingen die verzorgd worden door de plaatselijke busmaatschappijen en de Zillertal spoorwegen. Deze verbindingen zijn met de skipas gratis toegankelijk. Het hoogteverschil van het Zillertal loopt van 630m tot 3286m (de top van de Hintertuxer gletsjer). Hierdoor is de sneeuwzekerheid 100%.

PeriodeKindVolwassenSeniorenFamilie

Klanten over Gerlos

Beleving en sneeuw, de combinatie! Heerlijke week gehad in Gerlos. Een mooi gebied met genoeg pistekilometers en anders met de Zillertal pas zijn er in de andere delen van het grote geheel genoeg mogelijkheden te vinden! Ook na de dag op de piste is er genoeg te doen in Gerlos zelf! 

Waardering:

ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -