1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws

Het 30e wintersportseizoen voor Sneeuwfun 23-05-2024

We kijken terug op een prachtig wintersportseizoen en maken ons op voor het 30e wintersportjaar van Sneeuwfun.
Uiteraard staan wij ook komende winter dienstbaar klaar en beseffen wij dat wij het geluk hebben om al bijna 30 jaar  onze droom wintersportreizen verzorgen, mogen uitvoeren en te werken in een branche waar onze passie ligt, de sneeuw. Wij zijn ons intens bewust hoe bevoorrecht wij zijn. We zijn dankbaar voor het gestelde vertrouwen van nieuwe en trouwe klanten.
Iedere dag nieuwe prijzen online met vroegboekvoordeel en kosteloos annuleren tot 1 oktober.
Achter de schermen werken wij hard aan een compleet nieuwe website. We hebben veel nieuwe contracten afgesloten en hebben een unieke samenwerking met Club Med, Waar wij de komende winter via Sneeuwfun als enigste reisbedrijf in NL deze accommodaties kan aanbieden. Uiteraard altijd voordeliger dan rechtstreeks.

De trends voor komende winter;
 Een paar dagen knallen tijdens een korte vakantie met vrienden of het bedrijf naar de sneeuw of een week skivakantie vieren met familie of vrienden in een fijn appartement, het liefst direct aan de piste, in een veelzijdig en sneeuwzeker skigebied dat niet al te ver weg ligt en makkelijk bereikbaar is. Uiteraard alles voor een goede prijs.
Sneeuwfun is sterk in de geheimen van de Franse Alpen. Dat is ons ding! In Frankrijk krijg je waar voor je geld. Je skiet er in de grootste skigebieden ter wereld. De prijs/kwaliteit staat in verhouding en het zijn al lang niet meer de kleine hokken van de 80er  jaren. Frankrijk is volwassen geworden met Prachtige hedendaagse accommodaties waar service en kwaliteit voorop staat.  Bovendien is Frankijk bijzonder sneeuwzeker en door de tolwegen makkelijk bereikbaar.

Maar wij maken ook graag persoonlijke reisvoorstellen voor iedere wens in Oostenrijk, Zwitserland, Italië. Een rondreis Canada of delen ons kennis van een wintervakantie in het hoge Noorden, IJsland of Argentinië.

Gebruik bij het kiezen van een wintersportvakantie onze expertise. Vaak heb je ons niet nodig, kun je het allemaal ook zelf via de bekende kanalen. Maar gaat het niet zoals het hoort te gaan. Heb je een probleem, annulering, andere issue of vraag dan zijn wij altijd bereikbaar, klantgericht, denken in oplossingen en zijn altijd bereikbaar. Onze klant is altijd koning en wij regelen jouw wintersport graag met oog voor details, reisgeldgarantie en flexibele voorwaarden.

Met sneeuwgroet
Sneeuwfun
Mark en Mieke
ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -