1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws

Wintersport kiezen volgens de astrolgie 01-08-2022

Steenbok - 23 december t/m 20 januari
Als praktisch ingesteld persoon en harde werker verdien je het weer om op wintersportvakantie te gaan.  Voor jou telt alleen de werkelijk en het ongrijpbare en fantasie  interesseert je niet. Alleen als het boekingsformulier in ingevuld en de reis definitief is heb je tastbare bewijzen dat de  skivakantie weer is geregeld. Door vroeg te reserveren is er nog de meeste keus en is de gewenste accommodatie ook voor de hoogseizoenweken beschikbaar. Hierdoor heeft de Steenbok wel vaak de beste keus.  Al neem je het soms allemaal wel heel serieus.  Voor de bestemming van de wintersportvakantie ben je vrij snel tevreden. Als alle basisbenodigdheden aanwezig zijn is het goed. Veel van de Sneeuwfun bestemmingen zullen daarom aanspreken want  bij Sneeuwfun is er altijd een goede balans tussen prijs/kwaliteit. Toch specifieke wensen laat het ons weten want met de kennis van Sneeuwfun is voor de Steenbok snel de beslissing gemaakt.

Waterman - 21 januari t/m 18 februari
Als sterk individu ben je altijd op zoek naar nieuwe zaken. Ieder jaar een nieuwe wintersportbestemming is  de uitdaging en wat je het liefst wil. Als Waterman sta je open voor nieuwigheden maar bent ook standvastig en  wil je er niet op achteruit gaan. Sneeuwfun heeft  heel veel verschillende mogelijkheden. Doordat alle bestemmingen en accommodaties persoonlijk bezocht zijn kunnen de adviezen gegeven worden uit  eigen ervaringen zodat je iedere winter iets nieuws kunt ontdekken zonder in te boeten op het gewenste en vertrouwde.  Als waterman ga je graag met een groep op pad maar een keer alleen met het gezin is ook prima. Je zorgt er graag voor dat iedereen het naar zijn zin heeft maar ook je eigen wensen worden niet uit het oog verloren.

Vissen - 19 februari t/m 20 maart
Als Vis ben je gezegend me een groot talent. Het in staat zijn om je echt in anderen te verplaatsen. Je begrijpt de behoefte van anderen en het geeft je een goed gevoel als je iemand kunt helpen. Sneeuwfun doet er alles aan om het talent dat een Vis van nature heeft uit te stralen naar de klanten. Inleven in de wensen, stemmingen en emoties van klanten oppikken en overnemen. Om zo de juiste wintersportbestemming te kunnen adviseren Als vis hou je niet van eenzaamheid en hoewel je soms iets verlegen en kwetsbaar kan zijn ga je graag met anderen op wintersportvakantie met mensen die je kunt vertrouwen. Een wintersportbestemming die een Vis als een jas zal passen zijn ;  Morillon, Valmeinier, La Toussuire en La Rosiere.

 Ram - 21 maart t/m 20 april
Als leider is de Ram vaak de persoon die de wintersportbestemming  voor het gezin weer uitzoekt en ook graag voor een hele groep alles regelt. Je  zoekt een uitdagend en afwisselend skigebied.  Verveling ligt snel op de loer en daarom  wil je als Ram een bruisend dorp en een groot skigebied. Een ram wil  veel verschillende pistes kunnen pakken en niet iedere keer dezelfde lift moeten nemen. Je gaat het liefst meerdere keren per winter naar de sneeuw en  bepaald graag zelf waar de wintersportvakantie naar toe gaat en kiest graag je eigen route. Een ram wil  niet het gevoel hebben te veel gestuurd te worden. Je houdt van uitdaging en zal de grenzen graag verleggen.  De beginnende Ram gaat daarom het liefst toch voor een groot en uitdagend skigebied. De vergevorderde ram zoekt de randen van de mogelijkheden. Een Ram gelooft in directheid, duidelijkheid en volstrekt eerlijk zijn.  De Ram zal  dan ook zeker blij zijn met de snelle reactie, het adequate handelen en de kennis van de wintersport van de medewerkers van Sneeuwfun.

 Stier - 21 april t/m 21 mei
Als stier heb je een evenwichtig karakter. Je bent niet snel boos en aandacht en liefde worden gemakkelijk gegeven en ontvangen. Je bent vrij meegaand en soms wordt hier misbruik van gemaakt.  Word je echter boos dan heeft men een probleem want dan gaat dat niet zomaar meer over en zeg je soms dingen waar je later spijt van kunt krijgen.  Als vrij meegaand persoon is het kiezen van een wintersportvakantie niet al te moeilijk want je vindt  snel veel dingen mooi en leuk,. Al hou je van een omgeving waarvan je in alle gemakken voorzien bent. Zo verblijft je het liefst in een accommodatie direct aan de piste.  Uitdaging is leuk maar ontspanning vind je op heerlijke geprepareerde pistes. Bij het uitzoeken van de vakantie ga je grondig te werk. Alle feiten worden bekeken en dan komt er een beslissing. Om te helpen bij het maken van deze beslissing geven wij hierbij een aantal dorpen waar je van een leuke vakantie zult genieten. Valloire, St. Sorlin d’Arves, Valmorel, Les Saisies,, Oz en Oisans en Les 2 Alpes.

Tweelingen - 22 mei t/m 21 juni
Als Tweeling heb je een uitgesproken voorkeur voor afwisseling. Reizen, het zien van nieuwe dingen en ontmoeten van nieuwe mensen vind je belangrijk. De grootste vijand van de tweeling  is sleur en daarbij de behorende verveling. Gelukkig heeft Sneeuwfun meer dan 70 sneeuwzekere wintersportbestemmingen. Keus genoeg dus . Als tweeling ben je op zoek naar een skigebied waar veel mogelijkheden zijn en voldoende afwisseling . In  skigebieden als Les Portes du Soleil met Avoriaz, Morzine en Châtel , Les 3 Vallees met Val Thorens en Les Menuires, Paradiski met Belle Plagne  Les Arcs en Vallandry en Espace Killy met Tignes en Val D’Isere  zal je, je niet snel vervelen.  Een tweeling kan wel twijfelen bij zoveel keus. Bel of mail Sneeuwfun gerust dan helpen wij bij het maken van de juiste keus.. Als sociaal mens is een gezellig dorp ook belangrijk zodat  je ook in kleinere skigebieden met een gezellige kern  zoals Val Cenis en Valloire een heerlijke vakantie zult beleven. Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren  en grensverleggend bezig te zijn. De gezellige SPECIAL reizen van Sneeuwfun  zullen je daarom aanspreken.

 Kreeft - 22 juni t/m 23 juli
Als gevoelig familiepersoon is het belangrijk om een wintersportbestemming te kiezen waar je, je thuis voelt. De kreeft komt graag weer terug naar het vertrouwde en neemt het liefst iedereen mee van wie hij houdt. De wintersport moet  gezelligheid, liefde en warmte uitstralen. Bij de keuze van een bestemming en accommodatie let je op de sfeer en mogelijkheden. Het moet  als thuis voelen en een gezellig huis met het liefst een open haard. direct aan de piste met mogelijkheden voor iedereen zodat iedereen een prettige vakantie heeft.  Het dorp moet sfeer uitstralen  en Authentieke dorpen als Valmorel, Val d’Isere, Het Sybelles gebied met St. Sorlin d’Arves, St jean d’Arves en La Toussuire zullen goede bestemmingen zijn.

 Leeuw - 24 juli t/m 23 augustus
Met je sterke persoonlijkheid en veel wilskracht neem je vaak krachtig een besluit. Als harde werker ben je weer echt aan de wintersportvakantie toe en het boeken van de vakantie is dan ook jouw ding. Sneeuwfun geeft eerlijke en objectieve reisinformatie waardoor het makkelijk is om duidelijk te krijgen welke bestemming het beste bij je past. Veel bestemmingen zullen aansluiten op je wensen hoewel je met veel flair en interesse luistert naar de wensen van andere neem jij het besluit van de bestemming voor dit jaar.  Als we je mogen adviseren; Echte aanraders voor de Leeuw zijn Tignes, Les Trois Vallees met Val Thorens, Alpe d’Huez  of het Grand Massief met  Flaine, Morillon en Samoëns

Maagd - 24 augustus t/m 23 september
 Als precies, georganiseerd, en leergierig persoon is de maagd stipt en gevoelig voor netheid en orde. Je stelt hoge eisen aan jezelf en ook van andere verwacht je dit eigenlijk.  Voor het  boeken van een wintersportvakantie  ben je dan bij Reisorganisatie  Sneeuwfun precies aan het goede adres. Sneeuwfun doet er alles aan om te helpen bij het vinden van een lekkere wintersportvakantie en regelen dit graag tot in de puntjes. Door kennis en ervaring  is er vooraf duidelijk wat er te wachten staat zonder verrassingen of bijkomende kosten achteraf. Eerlijke en objectieve prijsstellingen dat garanderen wij.  Want ook Sneeuwfun heeft het perfectionistische zoals de maagd. Als sociaal persoon ga je graag met meerdere mensen op vakantie. Omdat je alles graag  perfect geregeld wil zien bij jij degene die de boeking maakt. In je zoektocht naar een wintersportvakantie kun je bij Sneeuwfun op de website  www.sneeuwfun.nl de wensen van een dorp en/of wintersportaccommodatie aangeven en dan komen er diverse bestemmingen naar voren.

 Weegschaal - 24 september t/m 23 oktober
Als weegschaal  ben je  een warm en gevoelig persoon  maar  beschikt  je ook over een sterke wilskracht. Gezelschap van andere is belangrijk en daarom ga je graag met andere op wintersportvakantie. Het liefst met een hechte groep die je door inspanningen en bemiddelaar bij elkaar zal brengen en houden. Als weegschaal ben je gek om mooie zaken zoals mensen, dingen, kunst en vaak cultuur.  Mooie wintersportaccommodaties horen ook in dit rijtje. Sneeuwfun heeft tal van mooie wintersportaccommodaties. Oa in St Martin de Belleville, Vallandry, Plagne Soleil, La Rosiere, Val Thorens en Tignes maar Sneeuwfun kent ook dorpen die mooi zijn om andere dingen. Zoals een bijzondere afdaling, een prachtige wellness, een gezellig dorpscentrum, kroeg of  restaurant.  Een weegschaal overweegt en bekijkt alles van diverse kanten. Maar snel een beslissing nemen blijft moeilijk. Wacht echter niet te lang met het maken van een keus voor uw wintersportvakantie. De mooie dingen zijn als eerste volgeboekt.

Schorpioen - 24 oktober t/m 22 november
Als schorpioen ben je  een sterk, trots en gevoelig persoon. Soms wat gecompliceerd maar heb je ergens je hart aan gegeven dan doe je dat ook volledig. Als veeleisende kenner van de wintersport  overtuigt Sneeuwfun  graag door gedegen kennis en informatie. Voor de Schorpioen die niet voor niets één van de felste strijders van de dierenriem zijn gevoelens snel gekwetst en houden we je door goede prijs / kwaleits verhoudingen, kwaliteit van de accommodaties en juiste informatie graag te vriend.  Door eerlijke en objectieve informatie te geven hoopt Sneeuwfun het voor de klant duidelijk te maken wat er te wachten staat zodat onverwachte tegenvallers niet voor zullen komen. Bestemmingen die zeker aan zullen sluiten en waar je wellicht met trouwheid  van een blindengeleidehond terug zal willen komen zijn omdat het ‘eigen’ is geworden zijn; Valloire, Prapoutel, Val Cenis, St. François Longchamp en Valmorel. Sneeuwfun gaat voor terugkerende trouwe klanten en zullen ons best doen om met gedegen kennis de klanten te informeren.

Boogschutter - 23 november t/m 22 december
Als positief en opgewekt persoon is de boogschutter vriendelijk en nieuwsgierig. Anderen mensen zijn graag bij  je in de buurt. Je bent  altijd op zoek naar mensen en daarom ga je graag met  een groep op wintersportvakantie. Een boogschutter is gevoelig voor de sfeer en bij het kiezen van een bestemming is de grootte, ligging  en de inventaris van een huis  belangrijk. Als Boogschutter voel je je graag ergens thuis en sluit een bestemming naadloos aan op je wensen kom je er ook graag terug want herkenning  wil je graag. Door de sterke vrijheidsdrang kan het ook voorkomen dat je, je energie kwijt moet en even alleen of met het gezin op pad wil.  Als  boogschutter ben je altijd op zoek naar antwoorden op vragen. Sneeuwfun is een echte specialist die kennis heeft van alle skigebieden en bestemmingen.  Alle vragen kunnen dan ook beantwoord worden. Waar die lekkere kaasfondue te koop is?. Of er een open haard in het chalet is? Kan er een fakkeltocht geregeld worden?  Bestemmingen waar de boogschutter  veel activiteiten buiten de deur kan ondernemen of het gezellig  spelletjes  kan spelen in de accommodatie zijn;  La RosiereVallandry, Plagne Soleil,   Val Cenis,  Oz en Oisans en  Serre Chevalier.

ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -