1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws

Waar was jij deze winter? Schrijf een review 13-12-2023

Sneeuwfun ontvangt tijdens het wintersportseizoen altijd heel veel berichtjes van klanten. Wij krijgen hierdoor een goed beeld wat onze klant van de bestemmingen en dienstverlening vindt. Uiteraard zijn wij enorm blij met al deze berichten en omdat we het steeds belangrijker vinden om de zoekende wintersporter te laten lezen over de ervaringen van andere, hebben wij nu alle klantbevindingen netjes geadministreerd en al deze recensies worden overzichtelijk geplaatst bij de bestemmingen op www.sneeuwfun.nl

Wij vullen de reviews graag aan en willen hierbij vragen of je ons kunt helpen?
Ben je op wintersportvakantie geweest naar een door Sneeuwfun aangeboden wintersportbestemming. Dit zijn er inmiddels 88, wil je dan een review/recensie schrijven over deze bestemming?
Wij zullen deze review op onze website plaatsen en hiermee help je de zoekende klant enorm met het nemen van een beslissing. Uiteraard zullen wij informatie i.v.m. privacy zonder naam plaatsen.


Schrijf een review/recensie; Klik op de link
Graag een berichtje van maximaal 2-5 regels waarin je het dorp met eventueel de accommodatie en je bevindingen vermeldt.

Wij hopen dat je ons wilt helpen om onze dienstverlening te verbeteren.
Alvast bedankt,
Mark en Mieke
ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -