1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws

Met het bedrijf naar de sneeuw 21-11-2019

Groepsreizen skivakantie

Vervoer me bus vliegtuig of eigen vervoer,  Hotel, Chalet of appartementen, Catering of zelf catering. 4*+ of low budget. Wat de wensen ook zijn. Wij maken graag een persoonlijk reisvoorstel op maat voor een onvergetelijk skiweekend met de collega's.

Wintersport voor bedrijven

Er even  lekker tussenuit en de collega's op een andere manier te kennen. Wintersport verbindt en een band opbouwen met collega's is nergens zo sterk als tijdens de wintersport,

Sneeuwfun is SPECIALIST in wintersportreizen, al meer dan 25 jaar en wij helpen graag met het organiseren van jullie groepsreis wintersport.

 Op een top locatie, op maat gemaakt naar jouw wensen van 2-200 personen.  Geniet van een onvergetelijke wintersportbeleving in Frankrijk, Italie, Oostenrijk, Zwitserland, Canada of waar de sneeuw ligt.

Een actieve skivakantie geeft het personeel een positieve boost en motivatie op de werkvloer. Door de opgedane energie zal de productiviteit verhogen en de motivatie hoog zijn. Een zakelijk wintersportuitje is van onschatbare waarde voor het bedrijf. Sneeuwfun regelt het graag,. Neem vandaag nog contact met ons op via info@sneeuwfun.nl en ontvang een op maat gemaakt persoonlijk voorstel voor een bedrijven skivakantie,

What do you want to do ?
New mail
 
ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -