1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws

Winter 2023 2024 22-02-2023

De winter is nog lang en loopt  tot de Dutchweek in Val Thorens die op 29 april  begint. Hier hebben wij  nog leuke aanbiedingen voor een mooie wintersport.
Ook TIGNES, Alpe d HUEZ en Les2alpes hebben nog een lang seizoen. Dus wil je nog op de latten op het board ? Laat het ons weten!

We kunnen ons ook voorstelen dat je  al aan het denken bent aan volgende winter. Winter 2023/2024. De gewilde accommodaties zijn immers alweer snel geboekt en je wilt niet misgrijpen.

Ook volgend jaar helpen wij van Sneeuwfun je heel graag en persoonlijk van dienst om de beste wintersportbestemming naar jouw wens en keus te regelen.
Wij verwachten dat onze website  in mei helemaal online is met nieuwe prijzen en alle mogelijkheden.  Op dit moment kun je  wel op ZOEK naar de ideale wintersportbestemming.
Denk eens aan de bstemmingen Frankrijk met de grootste gebieden van de wereld en altijd een accommodatie dichtbij de piste

Heb je vragen mail dan gerust naar info@sneeuwfun.nl of bel 0228 59 29 29. Wij kunnen een voorreservering maken. Dan krijg je een reisvoorstel/voorlopgie bevestiging zodra de prijzen bekend zijn.
Via Sneeuwfun is het reisgeld altijd gedekt en geldt;  kosteloos annuleren tot 1 oktober! 

Jouw vakantie is ons vak. Al bijna 30 jaar!

Wij zien uit naar je wensen en zijn je ook volgend jaar weer graag van dienst

met sportieve groet
Sneeuwfun
Mark en Mieke
ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -