1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws

Blog; Ons VERHAAL 14-10-2019

Ons VERHAAL

Geboren uit hobby.

Sneeuwfun reizen is een reisorganisatie voor wintersportvakanties  die zonder  tussenkomst van derden jouw  wintersportvakantie tot in de puntjes verzorgt. Wij hebben direct contact met de accommodatieverschaffer, winkels, liftmaatschappijen  en skischolen  in meer dan 70 sneeuwzekere wintersportgebieden.
Hierdoor is het mogelijk om de laagste prijzen, de scherpste aanbiedingen en de zekerheid dat alles goed geregeld wordt te bieden.
Sneeuwfun is een betrouwbare partner;  Het reisgeld is verzekerd door lidmaatschap van het SGR

Wij zijn zelf  gedreven wintersporters en gediplomeerd skileraar, staan sinds jonge jaren op de ski’s en op het board. Het bedrijf is geboren uit liefde voor de sneeuw en al bijna 25 jaar met passie gevoerd.
Het doel van Sneeuwfun is om jou als klant te laten genieten van de welverdiende wintersportvakantie. Service, kwaliteit en dienstverlening is waar het om draait. Daarom staan we de klant nog steeds met plezier zelf te woord.
Wij kennen ieder wintersportdorp, iedere hotel, chalet, appartement en skigebied persoonlijk en vertellen graag uit eigen ervaringen waar de beste sneeuw ligt en de leukste afdaling te maken is.

Dus wat de wensen ook zijn; Een luxe chalet, hotel of appartement. Authentieke dorpjes. Een nieuwe uitdaging. Een supergebied. Prachtige wellness. Top restaurants. Een helikopter vlucht, een eigen skileraar of chalet-girl. Een special reis met Nederlandse Sneeuwfun Ski- en snowboardleraren: Reisorganisatie Sneeuwfun heeft het allemaal en organiseert met plezier jouw  vakantie tot in detail.


Ons doel is jou te laten genieten van een onvergetelijke wintersportvakantie en regelt met veel plezier tot in de details

Mark en Mieke

ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -