1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws

Wintersport in de zomer? Waarom vroeg boeken een slimme zet is! 28-07-2023

Het lijkt misschien vroeg, maar er zijn redenen waarom dit juist het perfecte moment is om je volgende avontuur in de sneeuw te plannen. Het aanbod aan accommodaties en bestemmingen is nu groots. Als je er vroeg bij bent, heb je een ruime keuze en kun je de perfecte bestemming en accommodatie vinden die aan al je wensen voldoet.  

Betrouwbare reisorganisatie 

Sneeuwfun regelt al bijna 30 jaar wintersportvakanties. Wij zijn onafhankelijk en hebben rechtstreekse lijnen met al onze accommodatieverschaffers in meer dan 90 sneeuwzekere wintersportbestemmingen.  Jouw reisgeld is altijd gedekt door het lidmaatschap van de SGR (Stichting garantiefonds reisgelden)

Vroeg boeken voor grotere accommodaties 

Het lijkt misschien nog ver weg, maar het vroeg boeken van je wintersportvakantie brengt veel voordelen met zich mee. Waarom? Omdat je dan nog genoeg keuze hebt in bijvoorbeeld grote accommodaties. Vaak zijn grotere accommodaties snel volgeboekt, hierdoor heb je later in het seizoen minder keuze. Wil jij aankomende winter graag met je familie of een groep op wintersport? Begin dan alvast met het plannen van je wintersportvakantie, bekijk het aanbod of vraag voor persoonlijk advies via info@sneeuwfun.nl 

De krenten uit de pap 

Door het vroeg boeken van je wintersportvakantie kun jij profiteren van de krenten uit de pap. De beste accommodaties op de meest ideale locaties in de leukste bestemmingen zijn nog volop beschikbaar. Bovendien kun je bij Sneeuwfun tot 1 oktober kosteloos annuleren. Ben jij benieuwd naar wat de ‘’krenten uit de pap’’ zijn? Wij geven alvast 4 tips voor top vakantie: 

  1. Val Cenis: De perfecte wintersportbestemming voor gezinnen en groepsreizigers. 
  2. Valloire: Ontdek het authentieke, gezellig dorp dat voor iedere wintersporter iets te bieden heeft. 
  3. La Rosiere: Sneeuwzeker in het hart van de Tarantaise
  4. Val Thorens: De parel van de Franse Alpen voor een sneeuwzekere wintersportvakantie. 
  5.  

Ontzorgen bij het boeken van de wintersportvakantie 

Bij Sneeuwfun vinden wij het belangrijk dat jij geen stress ervaart bij het zoeken van jouw perfecte wintersportvakantie. We hebben zelf alle bestemmingen en accommodaties bezocht en kunnen precies weten welke vakantie bij jouw wensen past.   Wij adviseren uit eigen ervaring.

Wist je dat je bij het boeken van een vakantie via een touroperator gedekt bent bij eventuele problemen tijdens je reis? Wij maken graag een persoonlijk reisvoorstel voor jou. 

Boek jouw wintersportvakantie op tijd via Sneeuwfun.nl en geniet van de wintersport die aansluit op jouw wensen. 

Jouw vakantie is ons vak
Wij spreken je graag via de e-mail of telefonisch
Mark en Mieke

ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -