1. Voordeliger dan rechtstreeks
 2. Geen reserveringskosten
 3. Eenvoudig en betrouwbaar
 1. Je bent hier:
 2. home
 3. nieuws

Huur skimateriaal voordelig via Sneeuwfun 03-02-2023

Sneeuwfun werkt samen met de winkels van Skiset.
Deze winkels hanteren allemaal dezelfde formule: service, kwaliteit en veiligheid staan voorop!
Skiset heeft meer dan 700 winkels in vrijwel alle wintersportdorpen in Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Zwitserland. Het skimateriaal wordt nooit meer dan twee seizoenen verhuurd zodat je er altijd zeker van kunt zijn dat je het allerlaatste wat op de markt is huurt.

Voordelig huur skimateriaal

 • Het ski-en snowboardmateriaal is geslepen, gewaxed en wordt vakkundig voor je afgesteld. Dit zorgt ervoor dat je er geen omkijken meer naar hebt en je je dus geen zorgen hoeft te maken over de huidige staat van je spullen. Hetzelfde geldt voor de onderhoudskosten; ook daar hoef je je niet druk over te maken.
 • Door het huren van de ski- en snowboardmaterialen houd jij flink wat ruimte over voor andere bagage onderweg en hoef je je spullen gedurende de rest van het jaar ook nergens op te slaan.
 • Mocht het materiaal niet helemaal bevallen, kun je het snel en gemakkelijk omruilen.
 • Je kunt verschillende type en soorten materialen uitproberen, zonder dat je ieder jaar nieuw materiaal hoeft aan te schaffen.
 • Kostgewijs is het huren van ski-en snowboardmateriaal vaak voordeliger dan wanneer je alles zelf moet aanschaffen als je één keer per jaar op wintersport gaat.
 •  
Kijk ook eens naar de webiste www.skimateriaal.nl  deze website is ook van Sneeuwfun reizen
ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -