1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws

Iedere dag nieuwe prijzen online! 16-06-2023

Het wintersportseizoen van 2023/2024 lijkt nog ver weg, maar we zijn druk met het samenstellen van de mooiste wintersportvakanties! Wij passen iedere dag  de website aan met de nieuwste prijzen en bestemmingen. Zo kun je aankomende winter van de perfecte wintersportvakantie genieten.

Wat voor wintersporter je ook  bent. Wij verzorgen met veel plezier de wintersportvakantie voor jou. We bieden diverse bestemmingen in de Alpen aan, waaronder Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Naast de Alpen bieden we ook specialreizen aan naar Lapland en Canada en komt er een nieuwe bestemming voor een snowlendskiweekend.

Heb je specifieke wensen? Wij maken graag een reisvoorstel op maat en ontzorgen het zoeken en boeken. Stuur een mail naar info@sneeuwfun.nl of bel ons op 0228-592929.

De eerste prijzen van het nieuwe seizoen
De eerste prijzen van een aantal prachtige dorpen in Frankrijk staan al online. Zo kun je al een wintersportvakantie boeken in de gebieden Belle Plagne, La Rosiere, La Norma, La Toussuire, en  Val Cenis 
Ook onze special bestemming PRAPOUTEL is online
Dit zijn niet de enige skigebieden waar al accommodaties beschikbaar zijn. Op onze website vind je de prijzen van diverse skigebieden in de Alpen

Waarom boeken bij Sneeuwfun?

Wij zijn al bijna 30 jaar een onafhankelijke reisorganisatie gericht op wintersportvakanties. Door ons specialisme geven wij uit eigen ervaring advies aan onze klanten. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten de wintersportervaring beleven die bij hun past. We maken graag een persoonlijk reisvoorstel en ontzorgen het zoeken. We gaan flexibel om met de reisvoorwaarden en mocht je in deze maanden boeken dan kun je tot 1 oktober gratis annuleren.

Krijg 5% korting met de wintersportkaart

Bij ons kun je rekenen op een voordelige prijs. Met de wintersportsportkaart krijg je 5% korting om je totale boeking. Claim jouw gratis wintersportkaart bij een boeking met de code: 303030

Wij staan klaar om jouw wintersport voor aankomend seizoen te verzorgen. Boek nu jouw wintersportvakantie en beleef de onvergetelijke vakantie in de sneeuw.

Bekijk ons aanbod

ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -